Totaal uitgedroogd

--Voor dit verdroogde trio kwam vocht te laat. Dames, neem geen risico en neem contact op met Sander als de droge periode te lang gaat duren--

Totaal verdroogd
Hai Sander, ik en mijn vriendin Sanne staan al enkele weken droog en snakken naar een lekker sappig trio.Interesse??? Kus Linde.
Antwoord Sander: Lieve uitgedroogde dames, wat zijn jullie er erg aan toe. Zo'n verdroogd stel heb ik lange tijd niet gezien. Hier gaan we gauw iets aan doen. Neuken, plassen, spuiten en nog veel meer wet fun!!! Het gaat allemaal gebeuren.
Spontane meid zoekt vrijgezelle vriend.
Het is er nooit van gekomen, omdat ik altijd met de paarden bezig was. Maar ik ben nu 35, dus het wordt wel tijd, vind ik, om een leuke, vrijgezelle vriend te vinden. Wat denk je, gaan wij het proberen samen? Donna.
Antwoord Sander: Nee Donna, wij gaan het niet proberen.Deze gezelle is niet vrij.
Ik hoop dat we een klik hebben!
Goedemorgen! Ik ben Tooske, 50 jaar, en wat ik zoek is een betrouwbare, liefdevolle man. Iemand die vol in het leven staat en daar van geniet. Jouw profiel vind ik leuk. Ben je ook serieus op zoek?
Misschien kunnen we dan kijken of er een klik is? Eventuele kinderen zijn natuurlijk welkom. 
Lieve groet, Tooske.
Goedenavond!
Goedenavond, met Tooske. Het stelt me wat teleur, als ik het mag zeggen, dat ik je nog niet heb terug gehoord. Maar misschien had je mijn mail niet gezien, of misschien ben je druk?
Ik hoop echt, dat het iets zou kunnen worden tussen ons, ik zeg het eerlijk. Hoor ik van jou dan, of je dat wilt proberen? Tooske.
Het is weer zondag.
Zo'n weekend gaat veel te snel voorbij, ja toch? Mag ik zeggen, dat ik het jammer vind dat we nog geen contact hebben? De zondag zou leuker zijn geweest met jou, zeker weten! Lief groetje, Tooske.
Dag lieverd, was je daar?
Ik wou even met jou overleggen nu hoor, want het duurt allemaal een beetje lang..
Kijk, als je geen interesse hebt in mij, dan geeft dat niets hoor, maar dan weet ik het wel graag. Want dan blijf ik niet wachten, maar kan ik verder gaan zoeken, begrijp je?
Alhoewel ik veel liever wel met jou afspreek, maar als het niet van 2 kanten komt, heeft het geen kans van slagen. Toch? Laat even wat horen a.u.b. Tooske.
Antwoord Sander: Ik zou maar oppassen met mij, want het gevaar komt van twee kanten!!! Lekkere foto hoor, maar voorlopig zit ik behoorlijk vast.Succes Toos.
Ik heb een beetje aan mezelf gewerkt.
Want dat het fout ging in relaties, lag misschien toch ook niet altijd helemaal aan de ander, al dacht ik eerst van wel..
Maar ik denk, dat ik er nu klaar voor ben om het nog een keer te proberen. Misschien met jou, als we een klik hebben? Lief groetje van Marleen.
Antwoord Sander: Fijn dat je aan jezelf hebt gewerkt Marleen. Nu nog een geilere foto en dan zit je hier helemaal op je plaats.
Ik houd de schijn hoog voor mijn vrienden.
Want ik wil niet dat ze me zielig vinden. Ik ben single maar niet eenzaam, zeg ik altijd. En dat klopt voor geen meter, want ik hunker naar een lieve man, die me wil koesteren en verwennen. Denk je dat wij een match zijn, misschien? Ik hoop het. Tilly.
Antwoord Sander:Wat een kut foto Tilly. Eigenlijk is ie dubbel kut, slecht en met zo’n open gespreide poes. Ik ben bang dat je alleen een bepaald type mannen zult treffen, die deze foto aantrekkelijk vindt.ik zeer zeker niet.
Ben je lekker geil?
Want dat zoek ik Sander, een lekkere geile man! Die ook heel discreet kan zijn, voor genotvolle momenten samen. Ben ik dan goed bij jou? Petra.
Psst.. geile beer, waar zit je?
Ik wil een zondagavondwip, waarom kom je niet even naar hier, in Emmen? Ik wacht al een dag of twee nu op jou hoor.. Maar het weekend afsluiten met een lekkere vrijpartij.. Dat zou toch fijn zijn ? xx Petra.
Ik wil met je knuffelen!
Toe nou lieverd, ik wacht nou al dagen op je, en zondagavond werd het ook helemaal niks meer.. Ik heb dringend behoefte aan seks, jij dan niet? Wat houdt ons dan tegen? Petra.
Antwoord Sander: Zeg Petra, hebben wij al niet eens contact met elkaar gehad? Ik moet je 06-nummer nog ergens hebben.Nu ik nog eens naar je foto kijk, weet ik het zeker, toen was je nog niet blond. Klopt dat??
Ik lach me rot om mezelf!
Echt hoor, want ik had tegen al mijn vriendinnen gezegd dat ik noooooit meer een man wilde haha.
En ja hoor, nou kriebelt het toch weer! 
Gaan we daten, jij en ik? Kato.
Ben jij zachtaardig?
Want als jij een lieve, zachte knuffelbeer bent, dan wil ik graag met jou kennismaken. Ik zoek namelijk een zachte, rustige, lieve man, die betrouwbaar is. Je bent toch wel single? Cato.
Antwoord Sander: Het spijt me Katootje, maar ik ben ruw,ongemanierd en volstrekt onbetrouwbaar. En zelfs single geheel niet. Ja, wat blijft er dan nog over voor jou???
Houd je van Thais eten?
Want dan nodig ik je uit om van mijn kookkunsten te komen genieten! Ik heb namelijk net een cursus Thais koken gevolgd. Je mag zelf kiezen hoeveel pepers ik er in gooi, goed? Johanna.
Antwoord Sander: Grappige foto Johanna,ik ga voor 12 pepers.Ben gek op Thais eten.
Laten we samen beginnen.
Ja, laten we samen beginnen aan een mooier leven, met elkaar. Ik wil me bij jou thuis voelen, in jouw armen, en jij in de mijne. Wil je een date? Laura.
Schat, ik mis je.
Ik hoop heel erg, dat je wel mijn mailtje wel gezien hebt en dat ik vandaag of morgen (liever vandaag) een lief berichtje van jou terugkrijg. Liefs van mij.
Antwoord Sander: Even een lief berichtje terug Laura.Je valt wel in mijn doelgroep als vrouw, maar ik voel geen klik als ik naar je foto kijk.Succes verder.
Joehoe..helemaal happy!
Het huis waarin ik al woon, staat nu op mijn naam en ik ben officiëel nu de eigenaar, en dat is dus sinds gister. Ik ben zo blij!
Nu heb ik alles wat ik wil.. behalve een leuke vent. En daar kom jij om de hoek kijken! Gaan we het samen vieren? Lianne.
Antwoord Sander: Gefeliciteerd met je nieuwe huis Lianne.Wat heb je allemaal in huis om dit te vieren??Stuur nog een foto van je slaapkamer of van dat dierenvel voor de openhaard. Jouw foto vind ik echt te gek. Mooi blond haar en lieve blauwe ogen, ik ben helemaal verkocht.
Lieverd, stel eens wat voor!
Want ik wil graag eens op een uitje met jou! Ik kan zat leuke dingen bedenken om te gaan doen, maar ik vind het fijner als jij een leuk idee hebt. Doe je me een leuk voorstel? Liefs, Gerda uit Hoogeveen.
Antwoord Sander: Het spijt me Gerda, maar ik vind jouw foto niet sexy en die neuspiercings zelfs lelijk. Wip ze eruit en stuur me een nieuwe foto met een geil lingerie setje!!
Ik hoop dat we een klik hebben!
Goedemorgen Sander! Ik ben Hermien, 50 jaar, en wat ik zoek is een betrouwbare, liefdevolle man. Iemand die vol in het leven staat en daar van geniet. Jouw profiel vind ik leuk. Ben je ook serieus op zoek?
Misschien kunnen we dan kijken of er een klik is? Eventuele kinderen zijn natuurlijk welkom. 
Lieve groet, Hermien.
Goedenavond!
Goedenavond Sander, met Hermien. Het stelt me wat teleur, als ik het mag zeggen, dat ik je nog niet heb terug gehoord. Maar misschien had je mijn mail niet gezien, of misschien ben je druk?
Ik hoop echt, dat het iets zou kunnen worden tussen ons, ik zeg het eerlijk. Hoor ik van jou dan, of je dat wilt proberen? Hermien.
Het is weer zondag.
Zo'n weekend gaat veel te snel voorbij, ja toch? Mag ik zeggen, dat ik het jammer vind dat we nog geen contact hebben? De zondag zou leuker zijn geweest met jou, zeker weten! Lief groetje, Hermien.
Dag lieverd, was je daar?
Ik wou even met jou overleggen nu hoor, want het duurt allemaal een beetje lang..
Kijk, als je geen interesse hebt in mij, dan geeft dat niets hoor, maar dan weet ik het wel graag. Want dan blijf ik niet wachten, maar kan ik verder gaan zoeken, begrijp je?

Alhoewel ik veel liever wel met jou afspreek, maar als het niet van 2 kanten komt, heeft het geen kans van slagen. Toch? Laat even wat horen a.u.b. Hermien.
Goedemorgen
Goedemorgen Sander, ik hoop dat je mijn vorige berichtjes wel gelezen hebt, want daar begin ik aan te twijfelen, omdat er geen reactie op komt. Werkt dit systeem wel naar behoren?
Als je dit nog ziet, kun je dan ajb een reactie geven? Want ik sta wel op het punt van afhaken.. Hermien, beetje teleurgesteld.

Antwoord Sander: Wat een lading berichtjes teleurgestelde Hermien.Wel spannende foto, maar geen klik. Vooral vind ik die lippenstift veel te rood en je mag best wat spannends aantrekken op zo’n foto. Wat vind je eigenlijk van mijn foto??
De zon is ver te zoeken..
Van de zomer was het een lekker zonnetje, maar nu de winter eraan komt, is het koud en ongezellig buiten. Maken wij het samen binnen gezellig dan nu, lieverd? Kusje van Mira.
Antwoord Sander:Ja, ik zou het heel gezellig met jou kunnen maken, maar ik zit hier in Suriname, dus over koude heb ik niet te klagen. Als je hier naartoe komt heb ik wat meer aanspraak en jij bent van je kou af en zie het zonnetje weer. Deal???
Hee..leukerd, ben je wakker?
Mijn naam is Lieke, en ik wil graag contact met jou.
Houd je van lekker eten? Ik wel en ik ben ook gek op koken. Kom je vanavond bij me eten? 
Misschien kunnen we samen in de keuken staan, maar als je liever kijkt, hoe ik sta te koken, is dat ook goed. Gezellig samen eten, vind jij dat ook fijn?
Antwoord Sander: Geile foto Lieke. Eerst lekker neuken en dan ga jij heerlijk voor mij koken en als het lekker is krijg jij van mij een heerlijke beloning. Iets wat je kutje nog nooit heeft meegemaakt. Nieuwsgierig geworden??
Waarom loopt alles anders dan gepland?
Soms vraag ik me dat af, waarom ik nou geen vriend heb kunnen krijgen. Deze site is eigenlijk mijn laatste hoop. Ik ben Selma, lief, leuk, spontaan, energiek... 
Misschien zoek jij naar iemand als ik?
Ik zit alleen met de feestdagen!
Mijn hele familie zit op Bonaire en ik niet. Daar zie ik nou ineens wel tegenop, om zowel met Kerst als met Oud en Nieuw alleen te zitten. Misschien kunnen we iets samen doen? Jij bent misschien ook alleen, of niet? Selma.
Antwoord Sander: Leuke foto’s Selma, maar ik voel geen klik en waarschijnlijk ben je ook nog veel te jong voor mij. Ik zou meegaan naar Bonaire.Succes met de feestdagen
Ben jij lief en vrij?
Ik had het eigenlijk niet gedacht, dat ik na mijn scheiding ooit nog een man zou willen.. Maar dat wil ik nu dus toch! Kunnen wij kijken of we matchen, als je ook op zoek bent? Lief groetje, Cathy.
Vertel eens wat over jezelf Sander!
Ik wil iemand bij me met de feestdagen en jouw profiel sprak mij aan. Als je ook opzoek bent, mail me dan terug. Liefs Cathy.
Antwoord Sander: Ik ben niet lief en niet vrij Cathy. Je ziet er goed uit op je foto, maar ik word er niet opgewonden van.Succes verder.
Ik heb maar 1 x een korte relatie gehad.
En verder hield ik me eigenlijk nooit zo met jongens bezig. Daar heb ik nu spijt van, dus ik heb wat in te halen. Ik zoek hier naar een lieve vriend. Mag ik jou ontmoeten? Vera.
Single en soms wat eenzaam.
Ik wil er nu wel wat aan doen, want je eenzaam voelen is helemaal niet leuk! En het gaat ook niet vanzelf over! Wil je misschien met mij een leuke vriendschap opbouwen? Gezelligheid, houd je daar van? Vera.
Gezellige man gezocht!
Ik ga graag af en toe naar de sauna, als het buiten koud is. Lekker even relaxen en de warmte in je lichaam voelen. Wil je een keer met me meegaan??
Als het dan een beetje klikt tussen ons, kunnen we misschien een keer een hapje gaan eten samen? Vera.
Antwoord Sander: Ja Vera, ik ben wel een hele gezellige man en de sauna vind ik ook lekker. Maar je ben nog veel te jong om mee te spelen. Heeft je moeder een vaste vriend??
Zal ik je gezelschap houden?
Want ik ben alleen, en dat vind ik niet leuk. Ben jij ook alleen en voel je je ook eenzaam? Samen zijn is toch veel fijner? Loesje xx
Zit je dan liever alleen?
Ik niet hoor! Maar je reageerde niet op mijn mail, dus ik vraag het me dan af. Of ben je al met een andere vrouw? Ik had jou graag ontmoet, lieverd. Kus van Loesje.
Oh.. ik ga je missen..
Jammer Sander dat je nooit wat terugzegt. Ik houd hele verhalen tegen jou in mijn hoofd.. Maar ja, je wil mij niet, dus ik neem maar afstand. Ik zal je missen, ook al ken ik je nog niet.. Loesje.
Antwoord Sander: Jammer Loesje, ik zal jou ook missen.
Hai Sander
Kunnen we samen eens kijken wat we eraan kunnen doen om wel snel samen te zijn?
Hoe stel jij het voor dat we het doen?Afspreken en dan zien wat we willen, en sex hebben als we zin hebben? Of kom jij met een ander voorstel? Ik vind het wel belangrijk als ik weet dat ik snel sex kan hebben oke? Hoor ik nu wel van je? XX Paula.
Samen in Den Haag.
Ho stop Sander en laat alles vallen waar je nu mee bezig bent!
Wij zoeken elkaar ik weet het zeker, beide uit Den Haag dus dat kan geen toeval zijn!
Wat heb ik je te bieden? Heel veel, maar daar moet je zelf maar eens achter zien te komen dus ik daag je uit voor een spannendste date ooit!
Niet lullen maar kutje vullen, of durf je niet? XXX Paula
Antwoord Sander: Wat een geile foto’s Paula. Mooie tatoo op je linker borst, ik word hier wel wat opgewonden van of was dat juist je bedoeling??
Wat doen we?
Gaan we elkaar negeren, of zeggen we nu wel wat we willen en zorgen we dat we snel eens lekker samen zijn? Ik wil het wel, alleen moet jij ook willen toch?
Maken we er wat van, of ga je weer niets tegen me zeggen?XX Mai.
Sander waarom reageer jij niet op mijn berichtjes?
Ik heb al 2 keer gevraagd of jij een date met mij wilt en het liefst vandaag nog.
Waarom ik jou heb gekozen? Omdat jouw profiel mij echt aanspreekt en ik zag dat wij niet ver van elkaar af wonen. Wij kunnen dus heel snel bij elkaar zijn als jij wilt en dan zal ik jou op een heerlijke manier gaan verwennen.........XXX Mai.
Antwoord Sander:Lekkere foto’s heb je gestuurd Mai. Ik zou wel een date met je willen, maar zit nu in Suriname. Mag ik je bellen terug in Nederland??

Lekker neuken??
En ik heb er weer een te pakken die niet geil te krijgen is, ik weet niet wat ik verkeerd doe maar mij lukt het niet!
Of wil je wel, en zeg je me wel waar je me verwacht dadelijk?
Weet jij wel hoe geil het kan zijn als ik gewoon lekker op mijn knietjes ga, jij geniet even lekker en we gaan weer!
Zo kunnen we het toch wel even doen?
Hallo Sander.

Jij bent de 3e persoon die ik aanspreek die ook in Den Haag woont.
Nu hoop ik dat ik goed gegokt heb en dat jij niet net als die anderen helemaal niet durft af te spreken. Wil jij seks met mij en wanneer zou jij kunnen?
Het mag bij mij thuis, het kan ook bij jou.
Had ik het anders aan moeten pakken Sander?
 Ik weet niet hoe, maar je zou me kunnen helpen door te vertellen wat je van me verwacht?
Ik weet ook niet hoe ik het aan moet pakken, ik weet alleen dat ik mijn zinnen op jou heb gezet. Maar dat het wel jammer is dat je me zo lang laat wachten! 
Doen we het lekker samen, of ben ik niet wat je zoekt?
Zeg Sander.
Zou jij de gaatjes willen zien die jij eens zou willen gebruiken? Ik zou jou namelijk een foto willen laten zien maar dan eis ik daarna wel een echte date. Sta jij daarvoor open? kus V.
Antwoord Sander: Beste V., wat een opwindend lichaam zie ik op die foto’s.Ik ben al helemaal verslaafd aan jou. Jammer dat ik zover van je vandaan zit. Wat doen we daaraan??
Sander ik ben geil.
Ik weet het ook niet meer, ik krijg hier maar geen grip op mannen! Ik dacht nu heb ik de juiste te pakken en dan zeg je niks tegen me?
Is mijn berichtje jou ontschoten misschien? Dat kan, maar wil dan wel eens weten of jij net zo snel wil afspreken als ik het wil? Dus hoe gewillig geil en snel ben jij?
Ik loop graag in mijn blootje rond...
En zeg nou zelf, ik zie er goed uit voor mijn leeftijd toch? Ik loop nu ook in mijn nakie, en ik vroeg mij af of jij het ook ziet zitten om een bakkie koffie te doen met mij?
Dan mag je je ook uitkleden, en wie weet beginnen wij goed met een lekkere neuk sessie. Ik woon in het centrum van Den Haag, dus kan ik het koffiezet apparaat alvast aandoen? Kus.
Als jij nu ook gaat zeggen dat ik te oud ben dan laat maar zitten!

Weet je wel hoe lekker geil een rijpe kut is? En weet jij wel wat ik allemaal kan doen om het jou naar de zin te maken? Hmmm, wat wil je? Kusjes.

Antwoord Sander: Loop je altijd naakt rond in huis?? En als de postbode aanbelt??Ja, je ziet er zeker goed uit, maar te naakt vind ik niet altijd aantrekkelijk.
En nu?

Je lijkt me een leuke man, maar ik heb toch echt geen zin in hele lange verhalen!
Wat wil je dat ik doe, en waar wil je me zien?
Of wil jij eerst even weten wat ik voor je in petto heb?
Wel verstandig, maar dat is wel heel veel hmmmm
Sex bij jou, of liever bij mij in Den Haag ?
Hoi Sander!
Misschien is het niet fijn omdat we zo dicht bij elkaar wonen? Maar we kunnen toch ook ergens afspreken waar niemand ons kent?
Ik wil het allemaal nog steeds, en als jij het fijn vind kunnen we het ook op een manier doen zoals jij het voorstelt? Laat maar weten, ik wil alles maar wel als jij het ook wil!
Goedendag Sander.

Jij bent de eerste man die ik zelf aanspreek en dat komt omdat jij ook in Den Haag woont.
Ik zag jouw profiel en dacht, dit ga ik gewoon doen, onze voorkeuren komen overeen, de afstand is geen probleem, ik waag de gok.
Zou jij eens ergens met mij af willen spreken om lekker met elkaar te gaan neuken?
Het is bij mij echt een hele tijd geleden terwijl ik redelijk vaak geil ben.
Dus ik hoop dat dit een goede gok van mij was en ik jou heel snel in het echt kan zien en voelen. Kusje.
Antwoord Sander: Ik hoop dat we samen iets kunnen afspreken als ik weer terug in Nederland ben. Je ziet eruit als een echte nymfomane, klopt dat??Hoewel je zelf zegt, dat je een hele tijd geen seks hebt gehad.Ja, hoe zit dat dan??
Uitnodiging!
Hallo lieverd, ik had je al eens gemaild hoor, maar misschien had je nog geen tijd om te reageren? Ik wil je nu graag uitnodigen om bij mij te komen eten vanavond. Want dat lijkt mij heel gezellig! Stuur je snel een antwoord, i.v.m. de boodschappen? xx Floortje.

Antwoord Sander:Mooie dromerige foto Floortje, maar je bent echt nog veel te jong.Wel jammer dat ik dan een goede maaltijd mis.
Ik kan maar moeilijk nee zeggen.
Maar ik hoef natuurlijk niet altijd mijn eigen belang te laten ondersneeuwen! Dus ik heb er nu voor gekozen om eens aan mijn eigen geluk te gaan denken. Wil je met mij kennismaken? Want ik zoek een lieve man om iets moois mee op te bouwen! XX Tira
Ik houd van de zee..
Ik maak graag strandwandelingen, door weer en wind, dus niet alleen in de zomer. Wil jij een keertje met me mee, liefje? Groetje van Tira.
Heb je ook een motor?
Misschien kunnen we dan samen een end gaan touren? En anders mag je ook best bij mij achterop hoor, schat! Want ik zoek een vriend om iets moois mee op te bouwen. En als je ook van motoren houdt, is dat een pre. XX Tira.
Antwoord Sander:Ja, ik heb ook een oude motor.Maar wandelen langs zee, lijkt mij wat veiliger, gezien mijn rijstijl met een lekker wijf achterop.Gaan we wat afspreken??
Ik wil zo graag een baby!
Je zou het niet mee hoeven opvoeden, als je dat niet wilt. En anders doen we co-ouderschap. Het hoeft niet persé een relatie te worden. (Want daar heb ik toch nooit geluk mee). Maar ik snak naar een baby.. Wil jij me die geven? Esther.
Antwoord Sander:Ik ben eigenlijk een wonder in het maken van mooie kindjes, maar hier pas ik toch voor. Succes verder.
Mag ik voor jou koken?
Want dat zou ik heerlijk vinden! Ik kook graag, en zeker voor een lieve man zoals jij. Ik ben Joy, ik geniet met volle teugen van het leven. Maar een man mis ik nog...
Antwoord Sander: Je lijkt wel een travestiet op je foto. Probeer je Sander voor het beflapje te houden??
Soraya zoekt haar prins.
Niet lachen hoor, maar ik vind Disney nog steeds geweldig en ik hou van sprookjes. Dus zoek ik hier naar mijn prins. Zou jij dat misschien kunnen zijn? Liefs van Soraya.
Antwoord Sander: Nou Soraya, je ziet er knap uit op je foto. Je lijkt wel een echte prinses. Niet zoals die Amalia hoor!! Maar je bent echt nog veel te jong voor mij. Succes.
Ik ga graag samen op stap!
Dat doe ik ook weleens met vriendinnen hoor, er samen op uit gaan. Maar met een leuke vent zoals jij, wordt dat natuurlijk nog veel fijner! Zou jij dat ook leuk vinden, met mij? Anders eerst samen eens koffie drinken? Nina.
Ik meende het hoor, dat ik wel met je uit wil.
En samen koffie drinken, leek me een leuk begin. Maar dan moet je wel even terug mailen, anders wordt het natuurlijk nooit wat! Ik wacht op een bericht van jou! Nina.
Antwoord Sander: Ja Nina, je behoort wel tot mijn doelgroep, maar op je foto vind ik je toch wat te rijp, zeg maar overrijp.Even goede vrienden hè??
Stevig knuffelbeertje gezocht.
Hallo, met Sita. Als jij een lekkere knuffelbeer bent, dan wil ik wel met jou kroelen! Dan gaan we het samen gezellig maken, goed? Je bent toch wel single, hoop ik? Kus van Sita.
Antwoord Sander: Ja Sita, deze beer ruikt honing. Wat een heerlijke foto, alleen je bent nog veel te jong en deze beer is niet single.
Ik zoek een wat oudere man.
Want ik wil wel een echte relatie en alles, dus daarom dacht ik, dat dat meer kans van slagen heeft bij iemand die wat ouder is. Of vergis ik me daarin? In ieder geval, hoop ik van jou een leuk antwoord te krijgen. Liefs, Kunny.
Antwoord Sander: Ja een oudere man ben ik zeker, maar een relatie zoals jij die voorstelt, dat wordt niets Kunny. Ik ben opzoek naar een heel loszittend contact en jij bent ook nog veel te jong.
Ik wil er voor gaan!
Ja, ik ben helemaal klaar met het single zijn, en ik wil er echt voor gaan! Gaan we een mooie tijd samen beleven? xx Liefs van Eefje.
Psssttt.. Gaan we lekker op date?
Ik wil met JOU wel een keertje op date gaan hoor, Sander! Heb je een voorstel waar we dan heen kunnen gaan en wat we dan kunnen doen? Lief groetje van Eefje.
Mannen denken vaak dat ik al bezet ben!
En dat is dus helemaal niet zo, want ik ben nog zo single als wat! Maar met jou wil ik weleens afspreken hoor! Zie jij dat met mij ook zitten, schat? xx Liefs van Eefje.
Heb je wel interesse, schat?
Want ik ben nu nog single hoor, dat had ik toch al gezegd? Dus grijp je kans Sander, zou ik zeggen, want ik ben echt op zoek! Het lijkt me echt leuk om met jou contact te hebben.Gaan we wat afspreken of laat je niets meer van je horen. Snik, snik,snik.. Of wil je me niet? Liefs van Eefje.
Antwoord Sander: Eefje, je ziet er lekker uit. Ben je onder de zonnebank geweest??Of heb je altijd zo’n bruine huidskleur.Bedankt voor je berichtjes, maar ik zoek toch verder.
Lieve brunette zoekt een man die haar liefde kan leren!
Ik ben Sanne en ik ben een creatieve vrouw die al zo lang ik kan terug kijken eigenlijk hartstikke single is. Dat ligt aan mij ik heb mannen altijd op afstand gehouden en nooit geloofd in liefde! Wil het toch gaan proberen.
Ik ben hartstikke single!
En dat is dus al heel lang zo! Maar dat wou ik zelf hoor, ik hield mannen wel op afstand. Nu is er wat veranderd, en ik wil nu wel een vriend. Jou misschien? xx Sanne.
Sta jij ook positief in het leven?
En ben jij het alleen zijn ook wel zat? Dan zou ik graag eens met je chatten om te zien of we een klik hebben. Ik ben nu online, en jij? Sanne.

Antwoord Sander: Zeg Sanne, wat een prachtige borsten heb jij. Daar ben je zeker heel trots op. Maar ik voel geen klik met jou.En jij zeker niet met mij als je mijn foto gezien hebt.
Sta jij ook positief in het leven?
En ben jij het alleen zijn ook wel zat? Dan zou ik graag eens met je chatten om te zien of we een klik hebben. Ik ben nu online, en jij? Doortje.
Antwoord Sander: Nee, ik ben niet online
Hoi hoi, met Marijke!
Het is niet echt dat ik verlegen ben, hoor, ik kijk alleen wel graag de kat een beetje uit de boom.
Liever wacht ik dan ook, tot ik een reactie van een man hier krijg..
Toch kan ik jouw profiel niet zomaar voorbij laten gaan.. Dus ik trek nu de stoute schoenen aan. 
Zullen wij eens praten?
Antwoord Sander: Zeg Marijke wat heb jij stoute schoenen aan!! Leuke foto hoor. Ja, praten kan altijd.
Goedemorgen, ik wou jou iets vragen.
Mijn naam is Patricia, ik ben sinds een jaar of 2 weduwe, sinds mijn man verongelukte. Nu ben ik 2 jaar in de rouw geweest, maar ik ben pas 48 en het leven gaat nu eenmaal uiteindelijk toch weer door.
Mijn vraag is: Voel jij er wat voor, om met mij samen iets moois te gaan opbouwen? Dat zou ik erg fijn vinden. Liefs van Patricia.
Antwoord Sander: Fijn dat je weer uit het dal der rouw bent geklommen.Je ziet er goed uit op je foto.Het leven begint eigenlijk pas op jouw leeftijd.Ik zoek zelf naar lekkere seks en niet dat er iets moois moet worden opgebouwd.Maar een avondje afspreken en wat leuks samen doen, spreekt mij wel aan.Geef je 06-nummer maar.
Ik geloof in het goede.
En wat ik zoek is een stabiele relatie waarin ik mezelf kan en mag zijn. Tot nog toe, had ik niets dan teleurstellingen op liefdesgebied. En jij Sander? Ben jij anders dan de meeste mannen? Dan zou ik graag eens met jou praten. xx Jolante.
Antwoord Sander: Lieve Jolante, ik ben een levende teleurstelling.Vermijd mij als je iets goeds in een man probeert te vinden. Wel een lekkere foto hoor.
Zijn wij een match?
Want dat zou ik wel harstikke tof vinden, als wij een match zijn hoor! Want ik sta open voor de liefde.
Als je bedenkt dat ik niet eens meer weet, wanneer ik voor het laatst verliefd was, wordt het wel tijd, toch? Dat er weer eens wat gebeurt, bedoel ik! 
Ben je nu nog online?
Antwoord Sander:Nee. We zijn zeker geen match, maar als jij je helemaal open hebt gesteld voor de liefde, kunnen we wel wat proberen. Ik ben bereid om al je openingen te verkennen.
Ik heb niet veel eisen!
Het enige wat ik graag zou zien, is dat jij liefdevol bent en respectvol met mensen om kan gaan. Ben je dat? Kom dan gerust mijn kant op, want dan heb ik intersse om jou te leren kennen. Nimphe.
Geen gesettel hoor, maar wel een vriendje!
Dat is wat ik zoek: een vriendje. Niks meer, maar ook niks minder. Vrijheid, blijheid, maar wel elkaar de warmte geven die we nodig hebben! En respect. Deal?XXX Nimphe.
Antwoord Sander: Met respect en liefde, zeg ik altijd maar:” Niet lullen, maar vullen”.Wel geile foto hoor Nimphe!!! Maar je kunt beter met een jonger vriendje afspreken.
Wees mijn rots in de branding!
Vertrouw mij, en ik vertrouw jou! Laten we lekker gek doen als het kan en serieus zijn als het moet. Maar bovenal: laten we samen zijn! Heidi xx
Kan jij wel tegen een geintje?
Als je met mij aanpapt, moet je dat wel kunnen hoor, want ik maak wel eens een geintje. Maar verder ben ik echt hartstikke lief hoor! Ik wil een gezellige toekomst hebben, en het liefste dan met jou, als jij dat ook wilt? Heidi xx.
Antwoord Sander: Wat een prachtige foto’s Heidi. Je ziet er oogverblindend uit, alleen veel te jong voor mij.
Het wordt hoog tijd!
Wat al mijn vriendinnen zijn al voorzien en ik begin me echt het 5e wiel aan de wagen te voelen! Ben jij zorgzaam, sportief en heb je gevoel voor humor? Mail me! Esther.
Antwoord Sander: Wat een stijve kut foto. Trouwens ik ben degene die je niet zoekt.Niet zorgzaam, niet sportief en al helemaal geen gevoel voor het kleinste greintje humor!!!
Maak me de gelukkigste meid van de hele wereld!
Laat me van je houden en hou van me, dan zal ik totaal gelukkig zijn. Gaan we elkaar leren kennen? Ik heb er zin in! Carla.
Sociale, lieve, niet-stoere man gezocht.
Daar heb ik eigenlijk alles al mee gezegd, toch? Ik zoek een normale vent, zeg maar.. Om samen te kijken of we een leven kunnen opbouwen met elkaar.Gezellig een reisje maken. Laat je wat van je horen? Carla.
Strandvakantie of wintersport?
Ik ben benieuwd wat jij zou kiezen, als je mocht? Zelf zou ik kiezen voor de zon. En jij Sander? Misschien kunnen we eens samen een reisje maken? Carla xx
Antwoord Sander:Ja Carla, ik kies altijd voor de warmte. Maar een echte sociale man ben ik niet hoor.Ik ben bang dat er toch geen echte klik zal zijn tussen ons, hoewel je foto er echt wel mag zijn.Ik vind mezelf ook eigenlijk te stoer om niet-stoer genoemd te worden.Succes verder.
Samen sporten lijkt me gezellig!
Vind jij het ook zo lekker om te sporten in de sportschool? Gaan we dan een keertje samen? Lief groetje van Floortje.
Maatje gezocht!
Want alhoewel ik blij ben dat ik sinds kort van mijn ex af ben, is alleen zijn toch ook niet echt mijn ding! Zoek jij hier ook naar een maatje?
Chocolademelk met slagroom..
Lust jij dat ook graag? Warme chocolademelk met slagroom? Kom je dan gezellig bij mij op de bank zitten? Dan maak ik dat voor je. En als je er een scheutje rum in wil, kan dat ook.. Tineke.
Ik kan zo genieten van een avondje theater
Maar ook gewoon van een etentje of een avondje naar de bios hoor. Zullen we dat eens gaan doen samen, lieverd? Wanneer kan jij dan Sander? Lieve groet, Tineke.
Antwoord Sander: Ik word veel te dik als we samen gaan daten. Je ex is zeker corpulent en aan de drank vertrokken?? Hoewel je foto niet slecht is en jij hebt in ieder geval een slank figuurtje. Ik verdenk je ervan dat je misschien een feeder bent. Klopt dat Tineke??
Wil je mijn poesje zien?
Hihi, wat vind je ervan, van mijn poesje? Zij en ik zijn een goude duo hoor! Wil jij ons leren kennen? Kus van Irma en haar poes.
Ik wil wel op date hoor!
Hoe vond je mijn foto?? Lief hè ?? Ik heb wel vertrouwen in deze website, anders zou ik me hier echt niet hebben ingeschreven! Ik sta hier om een leuke date te zoeken: jij misschien? Voel je ervoor met mij op date te gaan? Irma.

Antwoord Sander:Ik vind niets van poezen.Ik heb liever een robuste hond. Ben je bang om een foto van jezelf te sturen Irma?? Ik denk niet dat het iets wordt Irma met die poes van jou.
Ik wil met jou uit!
Gaan we gezellig samen er op uit, stappen, of uit eten of een filmpje pakken? Wat je maar wil, ok? Liefs, Cathy.
Ik ben gek op de winter!
Echt, ik vind dit een heel gezellig jaargetijde! Zelfs als het sneeuwt, hoor! Maar nog leuker wordt het, als jij en ik samen leuke dingen kunnen gaan doen. Wil jij dat ook wel? Cathy.
Antwoord Sander:Ja, leuk Cathy samen sneeuwballen gooien. Je ziet er heel leuk uit op je foto, maar je bent nog veel te jong voor deze verschrikkelijke sneeuwman.
Ik wil er samen voor gaan!
Je profiel bevalt mij wel, en ik wil daarom graag proberen om samen met jou iets moois op te bouwen! Sta je ervoor open, schat? Vanessa, uit Haarlem.
Antwoord Sander: Jij wil iets gaan opbouwen met een oude vent die nog helemaal niet kent? Vanessa toch, weten je vader en moeder hiervan? Nietszeggende foto trouwens.
Ik ben een gezellige meid.
En omdat ik denk dat jij een hele fijne vent bent, wil ik jou heel graag leren kennen! Stuur je me een leuk berichtje terug? Ik wacht op jou.. Fiona.
Je bent hopelijk geen brombeer!
Mijn eigen vent is er vaak niet, vanwege zijn werk. Ik heb dus behoefte aan jou, voor een stukje gezelligheid en om goede gesprekken mee te voeren. Want dat mis ik nu wel in mijn relatie. Snap je? Ik wacht op je berichtje…Fiona.
Antwoord Sander: Wat een enorme deceptie die foto van jou. Zo’n zuur gezicht zie je nergens op deze site.En dan schrijven…Ik ben een gezellige meid.Foei Fiona.Gr. van een brombeer.
Zekerheid en stabiliteit..
Dat is wat ik bied en tegelijk ook wat ik zoek!
Ik ben Trees, een perfectionistisch ingestelde vrouw. 
Als je met mij iets wilt beginnen, dan moet je wel weten, dat ik niet gelijk het achterste van mijn tong laat zien. Kan jij daarmee omgaan?
Antwoord Sander:Nee, ik weet niet hoe je heet, maar ik voel op geen enkele manier iets wat met een zekere klik te maken zou kunnen hebben. Een stoffige, uitgewoonde foto, die een normale man direkt gedelead zou hebben, ware het niet dat je wel in een heel mooi huis woont. Is dat helemaal van jou?? En die zwarte porsche 911 ook??
Ik verveel me weleens..
Ik ben sinds vijf jaar gescheiden.Want nu mijn beide dochters groot genoeg zijn om alles zelf te kunnen, heb ik dus weer wat tijd voor mezelf. Dan zou ik graag een leuke man leren kennen. Mischien hebben wij wel een klik? Romy.
Ik zoek iemand die mij aanvult!
Goedemiddag, ik hoop dat jij degene bent die mij kan aanvullen! Ik ben namelijk innemend, esthetisch, elegant, diplomatiek, galant, verfijnd, rustig, opgeruimd, ijdel, netjes, onhandig en sentimenteel.Ik ben gescheiden en heb twee leuke dochters.En jij Sander?Wat zoek jij? Romy.
Antwoord Sander: Ja Romy, ik zou je heel goed kunnen aanvullen, want ik ben onbehouden, grof,ongemanierd en altijd opzoek naar een nieuw gevecht.Ik denk dat het klikt Romy.
Ik wil eindelijk eens gaan genieten.
En daarom zoek ik een man die mij waardeert en die me niet als een hulpje gaat behandelen. Snap je wat ik bedoel, lieverd? Ik hoop dat we een klik hebben! Liefs, Loekie.
Ik maak me graag mooi op voor jou!
Als jij mij mee uit wil nemen, dan zal ik ervoor zorgen dat mijn make-up tiptop in orde is. Je zal aangenaam verrast zijn met hoe ik er uit zie, beloofd! Mail je me dan snel terug voor een afspraakje? Echt doen Sander. Liefs, Loekie xxx.
Antwoord Sander:Ik zie op je foto Loekie, dat je make-up al goed zit. Maar waarom kan ik je niet als mijn hulpje gebruiken?? Ik ben Sinterklaas niet en ook niet de Kerstman hoor.Ik wil dat lijf van jou gebruiken zoals dat hoort, met veel passie en ongeremde lust.
Ik sta hier voor mijn vrienden!
Want zij hebben mij gepusht om me in te schrijven hier. Maar nu ik hier eenmaal sta, zie ik wel dat jij een leuke vent bent! Wil jij contact met mij? 
Ik heet Gina ben een gescheiden moeder van een dochter, en we hebben een hondje met wie ik graag wandel. Hoor ik van jou?
Ik kijk hier met open blik naar!
Dit is namelijk mijn eerste keer op een datingsite, ik heb er nog geen ervaringen mee. Dus ik laat het maar op mij afkomen en sta er nog onbevangen tegenover. Wil jij misschien een date met mij?Houd je van honden?? Liefs Gina.
Antwoord Sander: Gina, wat heb je mij laten schrikken. Toen ik jouw foto opende zag ik de bruid van dracula en niet de moeder van een dochter en baasje van een hondje.Ben jij echt zo eng of is die foto een grapje??
Ben jij de liefde van mijn leven?
Dat zou toch wel heel erg fijn zijn, als jij de liefde van mijn leven zou blijken te zijn. Toch?
Ik ben er al mijn hele leven naar op zoek.. Jij ook? Groetje, Els
Antwoord Sander: Nou Els, zoals ik op jouw foto kan zien ben je al zeventig jaar op zoek. En als je dan niks hebt gevonden, komt het niet meer.Woon je nog zelfstandig of in een tehuis?? Ik zoek weer verder Els.Oh sorry Els ik zie nu dat naar de verkeerde foto heb gekeken. Die van jou ziet er stralend uit. Mijn excuses, maar ik denk niet dat ik het nog goed kan maken.Gr. Sander.
Ik heb een rustige man nodig!
Ik zoek gewoon een normale vent, die een fijn en leuk samenzijn wil, en die van wandelen en fietsen houdt. 
En af en toe een tikkeltje romantisch is. Want dat heb ik wel nodig. Voldoe jij hieraan? Mail je me dan terug?
Antwoord Sander:Ik weet niet hoe je heet, noch hoe heet je bent. Je foto ziet er lekker uit. Maar wandelen en fietsen is niet mijn grootste hobby.En normaal ben ik ook niet. Ik denk dat het niets gaat worden tussen ons. Denk je ook niet??
Ik blaas je een kusje toe!
Hee schatje, hier heb je een kusje van mij, hoor!
Zullen wij eens wat leuke tijden gaan beleven samen? Zolang je maar geen grapjes over "vuurtoren" en zo gaat maken, heb ik daar wel zin in! Victoria xxx.
Antwoord Sander: Ja dat is wel erg rood Victoria. Maar je lijfje ziet er wel smakelijk uit. We kunnen je altijd nog een blonde pruik opzetten, als de mijne niet stijf zou worden.Grapje !!!
Eesrt op neutraal terrein?
Hallo, leuke vent, ik wil met jou wel kennismaken hoor! Doen we dat dan eerst op neutraal terrein? Bijvoorbeeld in een goed restaurant, of een gezellige kroeg, zodat we elkaar vast een beetje leren kennen? Ik hoor het graag! Katja.
Durf jij het met mij aan?
Ik zoek een toekomstige partner, jij misschien ook, lieverd? Als ik het met jou aandurf, durf jij het dan ook met mij?Je lijkt me wel een leuke vent Sander.Mail je me terug? Katja.
Antwoord Sander:Jij houdt wel veel van tatoos zie ik. Een subtiel dingetje kan wel leuk zijn, maar die vol getekende lichamen vind ik zelf niet mooi. Dus, succes verder.Katja is wel een leuke naam. Als ze er weer af zijn, moet je nog eens een foto sturen, misschien dat het dan wel klikt.
Ik wil een huis gaan kopen.
En liefst doe ik dat samen met jou, om daar samen in te gaan wonen eventueel. Dat wil zeggen, als we een klik hebben. Dat zal nog even moeten blijken? Ik woon nu nog gewoon in een huurwoning. Lieve groet, Sanne.
Antwoord Sander: Ik spaar ook voor een nieuw huis, dus dat komt goed uit Sanne.Ik zal de makelaar vast bellen. In welke prijsklasse denk jij?? Ik heb nog 300 Euro eigen geld.Je foto ziet er goed uit, maar is voor mij niet zo belangrijk, het gaat toch om het innerlijk.
Ik zoek je al jaren!
Hee liefje! Volgens mij, ben jij de man die ik al jaren zoek! Mijn naam is Laura, ik heb mijn eigen giftshop. Er is alleen een ding dat ontbreekt en misschien ben jij dat wel! Gaan we daten?
Antwoord Sander: Je foto ziet er aantrekkelijk uit.Ik zie een mooie aura. Loopt die zaak een beetje??Misschien kun je mij de omzet cijfers sturen, voordat we gaan daten.Liefs Sander.
Ik ben nog nooit verliefd geweest..
En een relatie heb ik ook nog nooit gehad! Nou ben ik al 29 en ik weet van toeten noch blazen. Dus daarom neem ik nu actie. Wil je met me chillen? Marja.
Eehh... Ja, ook nog maagd dus..
Dat had je toch vast al begrepen, denk ik? Mail je daarom niet terug? Ik denk dan, dat je liever een vrouw met ervaring hebt? 
Jammer, want ik wou graag een lieve vriend. Ben echt wel serieus hoor.Liefs Marja.
Antwoord Sander: Marja, je ziet er goddelijk uit. Echt een vrouw waarop een man direct verliefd wordt. Alleen begrijp ik niet dat je dan geen vriend hebt en dat je nog maagd zou zijn. Een stemmetje in mijn hoofd zegt: “Sander, hier klopt iets niet”.Leg me dit eerst eens uit. Of ben je misschien streng gelovig of zo?? Want daar kunnen we misschien overheen stappen toch.
All you need is love!
En ik ben geen uitzondering, want ook ik heb liefde nodig! Wel van een single man, die lief is en een beetje sportief, en die vastigheid zoekt. Jij misschien? xx Netteke.
Antwoord Sander: Netteke, wat heb jij gedaan?? In ieder geval niet mijn profiel gelezen. Want dan had je gezien dat ik geen pedofiel ben en ook geen vaste relatie zoek. Maar een geile sexdate met een wat rijpere vrouw!!!!!!! Wel een heerlijke foto hoor, maar echt veel te jong.
Weet jij het gewone bijzonder te maken?
Dan maak ik graag eens met jou kennis! Ik ben Kirsten uit Hattem, en ik werk in de thuiszorg. Ik ben sportief, ondernemend en spontaan. En jij?
Antwoord Sander: Ik ook!!! Toeval bestaat niet Kirsten. Je bent nog wel jong, maar zo’n fijne foto kan je niet ongestraft voorbij laten gaan. Ik wil graag wat met je afspreken.

Sander Soetra.

Reacties