Inleiding Sexting

-Wie de Kama Soetra als ervaringsdeskundige kent, weet dat deze klassieke Indiase liefdeskust vol erotische genoegens zich niet leent voor een "tussendoortje" op kantoor. Maar nu is er Sexting, gemakkelijk via uw laptop of phone.Misschen een andere manier om juffrouw Jannie te imponeren-
                                                               --------------------------------------
Toen ik in 2013 met dit epistel begon kenden we in Nederland nog niet het woord Sexting. We spraken over seksdating en verschillende commerciële sites begonnen na de 06 lijnen, via het internet zich te interesseren voor deze tak van sport. In de meerderheid van de gevallen zijn de berichten die iemand ontvangt gratis, maar je moet betalen als je een bericht wilt terug sturen. De meerderheid van deze berichten zijn fake. Een ingehuurd persoon of misschien al een computerprogramma schrijft de berichtjes en probeert zo veel mogelijk credits  bij de argeloze klant, die zijn berichtjes ontvangt, af te troggelen. Want de klant moet betalen voor de berichten die hij verstuurt. Het profiel wat mannen aanmaken is vaak ook fake, want ze zijn meestal ouder of niet single. Ze zoeken allemaal een geile vrouw om mee te neuken. Tenminste de hetero mannen. Omtrent het homo gebeuren kan ik niet meepraten en ook niet over hoe vrouwen hun berichten ontvangen en of die worden gecensureerd. Waarbij email adres of telefoonnummers worden verwijderd. Dit wordt gedaan om het chatverkeer binnen de sekssite te houden en daardoor meer geld verdient kan worden.
Sexting is evenals de 06-lijnen een uiting van het contact binnen een fantasiewereld. Deze fantasiewereld heeft een mens nodig om zich volwaardig in de grote mensen wereld te kunnen gedragen. De introverte mens kan extrovert worden en de dominante man kan zich als een slaaf gedragen.In hoeverre de mens een onderscheid maakt tussen deze werelden is individueel nogal verschillend. Het is bekend dat sommigen gaan geloven in de fantasiewereld en daardoor verknipt raken in de illusie van de werkelijkheid.De dagelijkse beleving-wereld en deze fantasiewereld lopen door elkaar en er bestaan geen  grenzen meer. Fantasie of werkelijkheid vervaagd in deze mindsetting. We beleven de werkelijkheid van onze fantasie en fantaseren gedeelten van onze dagelijkse werkelijkheid.Filosofisch beschgekaderdeouwd blijven illusie en werkelijkheid meer broertjes van elkaar dan tegenstrijdige opponenten.

De psychologische achtergrond van Sexting is heel interessant. De mens heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant. Een man speelt in de meerderheid van de gevallen de rol van een man, zoals een vrouw dat van hem verwacht.Stoer,beschermend,initiatief nemend,scorend,betrouwbaar,attent,vriendelijk.Maar de man heeft ook zijn vrouwelijke kant(yin) en die projecteert hij op de vrouw van zijn keuze.Hij kiest de vrouw die past in zijn projectie, waarbij eigenschappen van de vrouw die niet binnen deze projectie vallen ook niet worden (h)erkend. Een man kan eigenlijk niet houden van een vrouw, maar houdt van het gevoel dat ze hem geeft. De man trouwt of gaat een relatie aan met het vrouwelijke deel van zichzelf en vervormt daarbij het objectieve zijn van zijn levenspartner als entiteit.Bij het vorderen van de (leef)tijd veranderen de vrouwelijke intenties bij de man, hierdoor ziet hij zijn vrouw als menselijk object, met al zijn tekortkomingen en herkent niet meer zijn eigen projectie. Karakter eigenschappen die eerder niet werden opgemerkt, omdat ze buiten zijn projectieveld lagen, worden nu als negatief opgemerkt. Als er binnen een relatie spanningen ontstaan kan dit tot een versnelde breuk leiden, doordat eerder onopgemerkte karaktereigenschappen die projectie gaan verstoren.Liefde en persoonlijke aandacht, wat de belangrijkste eisen zijn van de meeste mannen, worden nu uit de projectie gelicht en gaan een eigen leven leiden.Bevrediging van seksuele gevoelens kan primair zijn, maar wordt in de meeste gevallen gevoed door een gebrek aan die liefde en aandacht.In de fantasiewereld is liefde en aandacht voorradig aanwezig en verpakt in allerlei getrikkerde signalen.
Sexting geeft het gevoel van aandacht en is een surrogaat voor echte liefde. In deze beschrijving van sexting worden de berichten als origineel weergegeven en de antwoorden van Sander zijn meer een persiflage op de vaak onzinnige fake berichten.Namen zijn veranderd waardoor herkenning van personen vrijwel onmogelijk zijn geworden.De antwoorden van Sander zijn origineel, maar nimmer verzonden. Indien dit wel was gebeurd, dan was Sander allang failliet geweest.
Voor de vrouw gelden eigenlijk dezelfde regels als bij de man. Zij projecteert haar mannelijke deel(yang)op een gekozen partner en ziet niet de karaktereigenschappen die buiten die projectie vallen.De rol van de vrouw in een relatie is het aanbieden van moederlijke zorg met een sexueel getinte vorm van liefde.Zij zal de man helpen zich te ontwikkelen,zij zal hem prijzen en zeggen dat hij het belangrijkste is in haar leven. Zij geeft hem de nodige aandacht en liefde en weet dat ze daardoor hem aan haar kan binden.Het stoere mannelijke deel van haar yang gaat na verloop van tijd veranderen. Zij beseft dat haar partner niet die geweldige stoere bink is, maar vaak angstig wordt voor de meest onbenullige dingen.Zij ziet zijn onvolkomenheden door haar projectie heen naar buiten treden. Zij krijgt nieuwe ideeën omtrent een relatie door invloeden van buiten en door hormonale veranderingen en door levenservaring. Het ideaal beeld van haar mannelijkheid wordt vervormd door een verlangen naar meer begrip en ruimte voor wie zij eigenlijk is en heeft behoefte aan meer persoonlijke aandacht en liefde.Zij idialiseert een relatie tot gelijkwaardigheid van denken en wil samen met haar partner op de bank over emotionele onderwerpen praten.Het bezig zijn met spiritualiteit kan daar een voorbeeld van zijn.Als haar partner niet op dezelfde golflengte zit, creëert zij afstand en zoekt een weg om los te komen van deze beperkingen.Haar partner begrijpt dit niet en zien deze veranderingen als afwijzing van zijn man zijn. Als bij beiden tegelijkertijd deze veranderingen plaatsvinden kan een sterke divergentie optreden.Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om partners te vinden die aandacht en liefde kunnen schenken.Ook bewustwording van het eigen zijn en het erkennen van eigen behoeftes kan een startsein zijn voor het maken van nieuwe keuzes.Het SM gebeuren komt  in de advertenties terloops aan de orde, maar heeft geen aparte plaats gekregen.De fantasieën die bij het SM spel een rol spelen zijn interessant en verdienen eigenlijk een geanalyseerde beschrijving.Hierbij speelt de ontwikkelingspsychologie een belangrijke rol. Misschien dat bij een vervolg hier uitgebreider op in kan worden gegaan.
Sexting is een nieuwe tak van sport die oude taboes lijkt te doorbreken, maar eigenlijk maar een schijnwerkelijkheid presenteert, een illusie.
Over die illusie gaat mijn bewerking van de volgende advertenties.Het woordgebruik is ongecensureerd en de mails zijn echt, alleen de namen zijn veranderd.

De intentie van Sander om zich in te schrijven op zo’n datingsite was de spanning van het heimelijk ontvangen van berichten met een sexueel getinte boodschap. Het idee om deze te gaan bewerken en te verzamelen is pas later ontstaan. Het idee om stiekum een erotische relatie aan te gaan is uitgewerkt maar nooit in daden omgezet.Wel heeft Sander regelmatig het gevoel gehad om een echte reactie terug te sturen en was vaak echt benieuwd welk type vrouw zich achter de advertentie schuil hield.Geen van de toegestuurde foto’s zijn opgeslagen of gebruikt voor andere doeleinden.

Het profiel van Sander is een man, geboren in 1956, samenwonend, op zoek naar een erotisch getinte afspraak met een vrouw tussen de 40 en 55 jaar. Sander woont in Drenthe en soms in Den Haag en later in Zwolle en ook regelmatig in Ede.De volgende reacties zijn afkomstig van meerdere datingsites.De volgende berichten zijn ontvangen in de periode 2013-2018. Sexting met vele verrassende foto's , die hier natuurlijk zijn weggelaten. Het gaat hier niet om de foto's, maar om de passie, erotiek en eigenlijk de oplichting. De illusie is de spiegel die de werkelijkheid van erotisch verlangen zichtbaar maakt, maar weer beslaat als dat verlangen te werkelijk wordt. Geheime fantasie roep mijn naam en ik luister naar jouw zoete stem en wacht op een nieuw berichtje..........................


Ben klaar om NU te vertrekken!  
10 uur op een zondag ochtend in september en ik ben BOTER GEIL!
Heb NIEMAND waar ik NU heen kan gaan om een goeie beurt te krijgen, dus ik dacht ik schrijf hier een paar geile mannen aan.
Jij bent tot nu toe de leukste, maar als je niet snel terug reageert ga ik toch echt naar de volgende....
Het idee is dat ik naar de eerste man die reageert toe ga. Maakt niet uit waar je woont, mijn autootje staat af getankt voor de deur.
DUS STUUR SNEL WAT TERUG ALS JE NU, VANDAAG, MET ME WIL NEUKEN
Antwoord Sander:Ja dat je boter geil bent zie ik op je foto, maar ik voel geen klik.
Bang voor een kutje?
Jij zou er ook niet in willen begrijp ik?
Bang voor een gezond kutje? Is dat het Sander?
Antwoord Sander: Ja ik ben als de dood voor een gezond kutje. Ik ken nog maar alleen zieke kutjes.Maar met een muts op durf ik wel. Zo’n gezond kutje moet je toch eens proberen.
Volgens mij sta ik voor je deur.. Emmen toch??
Zal ik maar gewoon even aanbellen dan..??
Antwoord Sander: Bel maar aan hoor. Ben jij van dat gezonde kutje?
Ik lul niet, ik kan niet wachten  
Stuur je adres eens, dan zal ik eens langskomen om je pik leeg te zuigen lekker dier!
NU
Antwoord Sander: Wat een geile foto heb je gestuurd.Ben jij dat echt met die open kut?
Ultiem genot  
Hoi Sander! Goedemorgen
Ik kwam jouw profiel toevallig tegen en wat ik zie bevalt me wel!
Ik krijg spontaan zin in jouw kloppende pik en ik hoop dat jij (na het zien van mijn foto) zin krijgt in mijn nauwe kutje.
Ik ken een hoop standjes die ik met jou zou willen doen!! Sowieso 69 en doggy, maar welke zou jij het liefste met mij willen doen? Geil kusje Dyzzy.
Antwoord Sander:Wat een geile prent Dyz. Ik krijg er wel zin in.
Mag ik langs jou fietsen?  
Heyyyy goeiemorgen! Ben al vroeg wakker I knowww.... Moet ook zo werken .Bah helemaal geen zin in!!!
Maar ik dacht voordat ik weg ga moet ik nog ff die lekere man uit Emmen een berichtje sturen!!
Ik werk tot 5 vandaag en dan fiets ik via Emmen weer naar huis. Dus ik kom gewoon langs jou!!!
Zou je het spannend vinden als ik op de terug weg eventjes langs jou fiets? kusjes Saskia
Antwoord Sander: Ook goedemorgen. Ik ben zwaar teleurgesteld in die slechte foto van jou liggend op die fiets. Niet erotisch en al helemaal niet opwindend. Op een oude fiets moet je sommige dingen leren, zeggen ze.Maar zo oud ben je toch niet?
Sexy Fiona heeft jou als favoriet toegevoegd.  
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Sexy Fiona.
Laatste kans!!  Je kan hier binnen 40 minuten zijn!!
Ik wacht tot 2 uur op je komst!! Laatste kans hoor.. anders ben ik weg!!
Antwoord Sander: Ja heerlijk dat je weg bent
Haha
Mijn nummer 067231890 hoef je niet te bellen als je NIET durft af te spreken met 2 geile meiden... en maar stoer doen tegen je vrienden dat je zo een geil triootje heb gehad hahahahahaha
hey, wij zoeken even verder naar een echte man ok?
Antwoord Sander: Zoeken jullie maar verder naar een echte man.
WEEEEEEEKEND!!!! (en een man van 59 willen wij heeeeel graag!!!!)  
geen gedoe en 342873427832478 mails hier hier, wij willen vanavond een triootje met een man uit ons buurtje Emmen!!
ZIN? 1 berichtje terug is genoeg, rest doen we buiten de site om ok!
Antwoord Sander: Jullie zijn nog veel te jong. Hoewel die foto wel uitdagend is hoor.
Onervaren heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Onervaren
Sorry, beetej vele wiojn gehda
Heuuyyyy miojn vriendinnen hebben je aan mijn favroieten toegeveogd omdat ze je wel tof vinden. ze vinden dat k een keer goed genuekt moet wroden en misschein hebben we wel geiojk. ik vind je stiekme ook best wel luek.
Wil je met mij neuken? ben nog niet zo ervarne hoor... vind je dat ergh? geiole kuss Daantje.
Zo dichtbij!! Maar zo onbereikbaar....  
Goedenacht Sander. Ben je nog wakker op deze zaterdag nacht?
Ik wel, klaar wakker... helaas! Eigenlijk wil ik onwijs graag slapen, maar dat gaat niet.
Weet je waarom? Dat komt doordat ik onwijs geil ben. Ik heb een natte kut, niet normaal! Het geil druipt er uit!!!! En dan zie ik OOK nog eens dat JIJ in de buurt woont!!!!!
Niet eerlijk! Het is al veel te laat! We kunnen nu niet meer afspreken waarschijnlijk!!!!!
Je kan het nog goedmaken met me, als je dat wil? Spreek in dat geval dan binnenkort een keer met mij af. Ik heb zin in jou en ik hoop jij ook in mij!
Voor nu ga ik mezelf maar weer even verwennen.... Hete kus Daantje.
Antwoord Sander: Mijn complimenten voor die geile foto die je stuurde.Lig je nu naakt op het buro van je baas of van je vader?.
Snelle Emmen sexdate?
mmmmmm geile advertentie schat..... met jouw zou ik wel even porno willen maken!!!! Je mag me lekker hard pakken en het liefste meerdere malen... hoe klinkt dat???? Maak gebruik van me en pak je kans, het is dinsdag en ik ben geil! Hoe gaan we nu verder?
Antwoord Sander:Al die meisjes van tegenwoordig willen hard worden aangepakt. Waar blijft de romantiek, de tederheid, het plezier om te kunnen beminnen?
Vurige dame wil met je neuken!  
Hoihoi! Ik heb je aan mijn favorieten toegevoegd op deze zaterdag avond, omdat ik het idee kreeg dat jij het wel lekker vind om de touwtjes uit handen te geven. Klopt dat ook?
Ik ben een vurige dame en ben in bed het liefst een tikkeltje dominanter dan de man. Vind jij dat geil?  Kus Monica.
Antwoord Sander:Lieve Monica je wilt Sander toch geen pijn doen? Je foto komt wat meesteresserig over, met zo’n zwart strak latex pakje.
Ik heb zin in een harde PIK!
Heb jij zin in een geile en natte kut?  Snel vraagje! Hey!! Hoeveel credits kost het om met jou voor morgen af te spreken?
In de bijlage zit alvast een voorproefje!
Antwoord Sander:Nou die foto bijlage is lekker geil zeg. Wat mij betreft spraken we gisteren al af. Maar vandaag mag ook.Ik mail je mijn nummer door.
Zonnebloem heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Zonnebloem.
Help! Mijn poesje staat in brand...  
Hallo man met lekkere slang? Heb jij tijd om even snel mijn poesje te blussen? Misschien mag ik je zaad daarna even slikken? Of wil je dan niet even lekker diep gepijpt worden. Wanneer zou je eens kunnen langskomen?
Antwoord Sander: Ik kom met loeiende sirenes naar je toe gereden. Waar geblust moet worden komt Sander.Als jij de voordeur open doet rol ik hem zo naar binnen en begin meteen te spuiten.
Glij zo naar binnen  
Ik lig er klaar voor zoals je ziet. Snel een condoompje omdoen en je pik tussen mijn schaamlipjes mikken Sander. Dat kun je toch wel?
Mijn kutje schreeuwt om aandacht vandaag. Al sinds ik wakker ben. Kom je?
Antwoord Sander:Alweer zo’n schreuwend kutje dat onvoldoende aandacht krijgt.Vandaag lukt niet.Maar zaterdag wel. Wat een geile foto.
Vind jij vluggertjes ook niks?
Hi Sander. Ik heb een HEKEL aan vluggertjes! Ik vind het veel te lekker om eindeloos te genieten, waarom zou je zo'n groot genot gaan haasten?
Ben jij ook iemand die te tijd neemt voor dit geile genot en weet je precies wat je moet doen om mij te laten genieten?
Ik zie het heel erg zitten met jou, dus ik hoop het wel!
Misschien is dit wat te snel qua afspreken, maar ik heb morgen nog geen plannen..... HINT!!
Geile kusjes Mabel.
Antwoord Sander:Nou Mabel ik houd ook niet van dat gehaast hoor. Je foto valt me een beetje tegen.Voorlopig heb ik het veel te druk.
Is er iets mis met mijn KUT ?  
Kun jij eens naar mijn kut kijken op de foto Sander? Zie jij iets raars?
Nee toch? Waarom wil dan niemand mij neuken hier?????
Jij ook niet? Ook problemen met mijn kut? Of ram jij hem er wel in als een echte vent?
Ik ben thuis hoor..
Antwoord Sander: Ik zie niets raars hoor, maar heb jij je kutlipjes op laten spuiten?.
NU!!!
Wil je me lekker anaal vernederen? Dat MAG~!!!
KOMMMMMMMM!!!  Emmen
Geil meisje zoekt jou!
Zoekt Sander ook een geile sexdate deze zaterdagavond?
Zullen we even appen?
Antwoord Sander: Nee dank je, ik heb het veel te druk en ben ook niet thuis.
Emmen seks slavin (19) over 10 min bij jou
Kun jij over 10 minuten ontvangen Sander? Emmen? ?
Ik heb een kut zaterdagavond, en wil even het slaafje uithangen. Ik hoef je verder niet te leren kennen, jij bent de baas, mijn meester. Ik doe ALLES. Ben je thuis ?
Antwoord Sander: Wat een geile foto op die motorkap. Lig je nu daar vastgebonden? Nee ik ben niet thuis. Een weekje weg.
Zin in smerige geile porno met jou!  
Of ben jij meer vaan suffe strandwandelingen en kusjes geven??? Ik wil het SMERIG en GEIL!!
Jij wil voor een dubbeltje op de eerste rang?                                                                         Was mijn topless foto misschien niet genoeg motivatie voor je om te reageren Sander?
Wil je meteen mijn schaamlippen full screen in beeld? Meteen mijn tel. nummer in je gsm?
Het moet wel een beetje spannend blijven toch?
Antwoord Sander: Ik ben meer van die strandwandelingen. Maar die foto is wel heel sexy hoor.
Elske heeft jou als favoriet toegevoegd.  
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Elske..
Weg met de romantiek..
Klaar, Basta! Weg ermee! Ik wil nu gewoon eens een vent die de kleding van mijn lijf afscheurt, en mij alle hoeken van de slaapkamer laat zien!
Dat preutse en romantische gedoe ben ik enorm klaar mee..
Dus Sander, ben jij die geile beer die ik zoek?? xxxx Wanda
Mag ik uw Emmen sexslaafje worden?
Goedenavond meneer Sander,
Mijn verzoek is u denk ik wel duidelijk? Ik kan ontvangen en verplaatsen.
Alvast fijn dat u reageert, nederige groet. Uw sexslaafin Emmen
Antwoord Sander: Nee het spijt me, maar ik houd niet van dat onderdanige gedoe.Je foto is prima hoor. Je ziet er heel aantrekkelijk uit, alleen wat mager.
Merle heeft er zin in!
Sander zo keurig ben ik niet hoor. Integendeel! Daar kom je alleen wel pas achter als je een avond met me inplant. Of kun je me soms niet aan?
Antwoord Sander:Nee dat je niet zo keurig bent zie ik al op je foto. Lekker wulps hoor.Geef me je tel. nummer en ik plan je zo snel mogelijk in voor een date.
Ik heb me aangemeld voor sex met jou!
Simpel zat toch Sander. In plaats van dat ik nu dit berichtje naar je stuur, was ik veel liever al met je aan het sexen geweest! Hoe snel kan en wil je afspreken?
Zeg me je naam, je woonplaats en ik kom naar je toe! Je leeftijd zegt me geen reet! Snel hoor! Ben bloedgeil !! xxxx
Antwoord Sander: Je foto vind ik heel bijzonder. Daarom denk ik dat je ook heel bijzonder bent en heel veel liefde te geven hebt.Maar je bent helaas veel te jong.
Durf je niet of geen credits?
Durf je het niet aan Sander? Of heb je geen credits om mij terug te sturen?
Dan gaat dit avontuurtje aan je neus voor bij hoor!
Antwoord Sander: Credits is fake. Jammer want je foto is heel geil
Marissa heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Marissa.
Nieuwsgierig
Ik val op het algemeen op mannen maar goed dat is natuurlijk geen must want je kan met iedereen een klik hebben.
Op wat voor type vrouwen val jij Sander? Je foto spreekt me aan en ik hoop je snel te sprekenxxx
Antwoord Sander:Ja mijn foto is ook heel speciaal, daarom krijg ik zoveel reacties.
Nog beschikbaar?
Ben jij nog beschikbaar?  Ik vind je leuk, maar heb geen zin om te kletsen met je als je toch al iemand anders hebt. Snap je?
Antwoord Sander: Snap hem helemaal, maar snap jij hem ook?
Ik weet heel goed hoe ik jou kan gaan verwennen.
Ondanks mijn iets rijpere leeftijd, weet ik nog heel goed hoe ik een man kan verwennen Sander.
Ik hoop niet dat jij alleen een jong besje wilt, want dan is dit zonde geweest van mijn credit aan je maar anders zou ik het bijzonder fijn vinden als we een gesprekje mogen aangaan met elkaar.

Antwoord Sander: Ik twijfel niet aan je kwaliteiten, maar een jonger blaadje graast toch lekkerder.

Ik ga jij helemaal LEEG ZUIGEN mmmm hihi
Wat vind je ervan als ik je harde lul zou pijpen? Zomaar zonder te vragen eigenlijk? Ik hou namelijk enorm van zuigen. Goed, normaal op een sigaret, maar als ik de kans krijg, en als jij mij die wil geven, wil ik al je zaad uit je ballen zuigen en je pik helemaal schoonlikken!
Hoeft niet vanavond, tenzij jij kan... wanneer dan wel?
Antwoord Sander: Ja dat moet dan een keer gebeuren voordat ik ga douchen, anders schrikt mijn jongeheer zo van jouw sigarettensmaak en dat wil ik hem niet aandoen. Ik overleg nog.
Of JIJ gaat antwoorden of..
Ik heb al een andere man die WEL reageert en WEL vanavond wil neuken... dus??? Wat wordt het???
Antwoord Sander: Dat wordt niks. Ik bedoel met die andere man. Een vrouw met zo’n geile foto past precies bij Sander en bij niemand anders.Maar misschien moet ik sportief zijn en hem ook iets gunnen, wat eigenlijk van mij had moeten zijn.
Hoe?
Hoe kom ik er achter of jij een echt profiel bent? Ik heb nu al zoveel mailtjes gestuurd en word er moedeloos van dat ik NOOIT een reactie terug krijg!! Ik heb jou een foto gestuurd om te bewijzen dat ik het echt zelf ben. Nu ben jij aan de beurt, een reactie of een foto. Jij mag kiezen. Lief hè?
Antwoord Sander:Ik ben echt echt.Ik vond jouw foto niet echt van zeg maar, dat is nou een lekker wijf. Maar wel geweldige tieten hoor.
20uur sexdate Emmen (adres in deze mail!!)                                                                                 Kom je naar mij voor seks?  Ben jij die lekkere man die mijn pruim wil komen likken Sander.
Ik verlang naar seks met jou en kan je soms nu al komen?
Je mag ook al je zaad in mijn mond spuiten.
Antwoord Sander:Jij hebt er wel zin in zie ik. Helaas vind ik jouw foto niet erg opwindend en die opengespreide benen met die kut piercing een beetje onsmakelijk. Maar smaken verschillen nu eenmaal.Zo’n pruim nodigt je niet echt uit om eens een goede befbeurt te geven.
Ben jij net als de rest?  
Hey! Ik kan je wel heel leuk aan mijn favorieten toevoegen, maar als jij net als alle andere mannen hier bent, dan heeft het weinig nut!
Wil jij wel met me neuken of moet ik van jou ook al eerst een paar kilo kwijt?
Antwoord Sander: Nee hoor, je bent heel goed neukbaar met je huidige gewicht. En dat speelse kontje wil ook graag meedoen, dat zie je zo.
 Partysletje heeft jou  als favoriet toegevoegd.  
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Partyslet.
Gijlblondje wil je graag een privé filmpje sturen.                                                                    Accepteer het privé filmpje van gijlblondje?
Antwoord "Ja graag" of "Nee dank je, ik wil liever een sexdate" 
gijlblondje 54jr Emmen.
Snelle Emmen ontmoeting!
Ontmoeting                                                                                                                                  Het idee om je in het echt te ontmoeten Sander, spreekt mij best aan, het lijkt mij niet alleen leuk en spannend maar ook best geil. Denkt je dat je met mij zou willen afspreken, of ben ik op voorhand kansloos bij al die jonge grietjes hier?
Vraag                                                                                                                                            Heb je mijn APPje niet gehad schatje?  
Antwoord Sander: Nou dank je voor je geile foto.Je ziet er nog heel goed uit. Jongere meiden mochten willen dat ze nog zo’n figuur hebben, plus die  twee heerlijke tieten.
Ik zoek een leuke man uit Emmen  
Een man die vanavond met mij een hapje wil eten en er samen een gezellige avond van maken. Heb ik de juiste keuze gemaakt jou aan te schrijven?
Op zoek naar Emmen sex.. toch?
Als ik jouw profiel goed heb begrepen ben jij ook op zoek naar snelle sex toch? Als dat zo is, en wij zoeken allebei hetzelfde, zal ik je dan een naakt foto sturen?

Ik neem aan dat je geen interesse hebt?  
Jammer zeg, ik had en hele gezellige zaterdagavond in gedachte.
Mocht je nog willen is 1 berichtje genoeg hoor...
Kusjes van Suzie.
Kom je een wijntje doen?? Emmen ... 2 min lopen!! (+ 100% neukgarantie!!)
Antwoord Sander: Nee suzie, ik heb het helaas veel te druk. En je foto valt een beetje tegen.
Hey Sander lieveling
Ik merk dat je mijn spontane mailtje gemist hebt. Je zal een populair man zijn op de site.          Hoi leuke rijpe buurman van 59 mmmmm Ik ga deze zaterdag eens proberen of ik een spannende date kan krijgen, bijvoorbeeld met jou mmmmmm
En gaat mij dat lukken??
Ik was naakt he
hejooo gaan we nog daten gekkie? Xxxxxx
Antwoord Sander:Nee we gaan niet daten.Ik vond jouw foto te bloot en weinig erotisch. Ik begrijp niet dat jouw kut zo gefotografeerd wil worden.
Hoi leuke rijpe buurman van 59 mmmmm
Ik ga deze zaterdag eens proberen of ik een spannende date kan krijgen, bijvoorbeeld met jou
En gaat mij dat lukken??
Ritje Emmen >> Haarlem vanavond? Ik kook en heb drankjes. Spontane date zonder teveel geouwehoer hier. hoe klinkt dat?
Antwoord Sander: Je klinkt niet slecht, maar die foto verpest alles. Ik weet ook niet aan welke pornosite ik deze foto überhaupt kan verkopen.
meisje 26jr Emmen wil snel afspreken!
Ik heb 3 mannen deze email gestuurd om vanavond een spannende(lees:sexdate) aan te gaan met mij. de eerste die reageert verdient mijn gladde krappe kutje en warme natte mondje.
Ik reken op jou Sander.
Goedemorgen!
en...?? Wat zijn onze plannen voor vandaag?
Antwoord Sander: Ik hoop voor je dat een van die andere twee mannen wel je krappe kutje willen bezoeken. Ik zit helaas vol, de komende weken. Wel een lekkere foto die je stuurde.
Paula wil seks MET JOU!  
Goedemorgen! WEEKEND! Eindelijk zeg... Het was een lange week.
Vandaag en morgen lekker geen verplichtingen en hopelijk alleen GENOT!
Wij wonen redelijk bij elkaar in de buurt, dus eigenlijk wilde ik vragen of JIJ misschien tijd hebt?
Ik ga nu even douchen en me aankleden. Zie ik je antwoord straks? xxxx
Je wil toch wel?
Onee... Een paar uur later en ik heb nog steeds niks van je ontvangen! Je wil toch wel afspreken met mij?

Paula wil seks MET JOU!  
Heb je mijn berichtje niet gelezen?
 Zie ik je antwoord straks of wil je niet? Laat toch iets van je horen.
Antwoord Sander: Ik weet niet wat je met die foto bedoelde, maar erg opwindend is ie niet. Wat doet die hond bij jou op bed. Is dat een bed speeltje of gewoon een huisvriend?


VietnamGirl heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van VietnamGirl.
Een vluggertje is goed hoor.
Hoi Sander. Jij bent echt super leuk, dus je zal vast al wel vol zitten voor dit weekend hè?? Ik neem ook wel genoegen met een vluggertje hoor! Ik woon ook vlakbij Emmen, dus dat moet goedkomen! Ben het HELE weekend vrij en beschikbaar. Wanneer heb je nog een gaatje vrij voor me? xx Sonja
Antwoord Sander: Heb jij nog een gaatje vrij?

PS. Sorry voor dit mega late berichtje, maar ik lig klaarwakker met een natte kut... En ja, toen kwam ik jou weer  tegen.
wowowowow!!
Emmen?Zin in jou nu... durf je hier.. Emmen langs te komen dan????

Antwoord Sander:Ja vervelend steeds zo’n natte kut, maar helaas ben ik enkele dagen weg. En die foto van jou, ik weet het niet. Te open en bloot.

S.E.X  
Mmmmm met jou wil ik wel een keer een beschuitje eten, wanneer breng je een nachtje met mij door Sander ? Ik woon vlakbij Emmen , als je dat te ver vindt(hihihi) dan kom ik wel naar jou toe, is dat goed? xxxx Ellen.
Antwoord Sander:Nou geile gleuf, dit begint goed deze ochtend. Wat een heerlijke foto heb je mij gestuurd. Maar je bent nog wel erg jong. Helaas te jong voor mij.

ahaaaaaa  
Je zoek een VRIND? Dacht ik al al hoor.. mannen genoeg hier he hihihi... lekker shoppen en koffietjes drinken etc.. wil je anders mijn koffie-vrind worden??? gezellie!!!Kom je NU nog even...  please?
Word jij mijn 4e? Ik woon ook in Emmen
Hey geil man, jij woont ook in Emmen zie ik?
Al lekkere geile sex afspraakjes weten te scoren? Ik wel. Drie zelfs!!!
Word jij mijn 4e Sander?
Antwoord Sander: Ik wil alleen maar 1e worden. Wat ga jij, of kan jij daar aan doen??

Mijn naam is Terra.
Het kan me NIKS meer schelen sinds:.....
Sinds ik weet dat jij in Emmen  woont, kan jouw leeftijd en uiterlijk mij NIKS meer schelen!
Vertel me please dat jij mijn leeftijd en uiterlijk ook geen probleem vind?! Dan kunnen we MORGEN AVOND al genieten van elkaar wat mij betreft!
Hete zoen van Terra.
Antwoord Sander: Nou Terra, je ziet er heel lekker uit, maar helaas ben je veel te jong.

WEEEEEEEKEND!!!! (en een man van 59 willen wij heeeeel graag!!!!)
Geen gedoe en heel veel mails  hier, wij willen vanavond een triootje met een man uit ons buurtje Emmen!! ZIN??1 berichtje terug is genoeg, rest doen we buiten de site om ok!!!
Antwoord Sander:Mooie foto van twee geile vriendinnen, maar allebei veel te jong.

Hahahahahahaha!!
Man dat 06-nummer  durft je niet te bellen en af te spreken met 2 geile meiden... en maar stoer doen tegen je vrienden dat je zo een geil triootje heb gehad hahahahahaha
hey, wij zoeken even verder naar een echte man ok??
Antwoord Sander:Succes bij het zoeken naar een echte man. Leuk format voor een nieuw TV programma.
Neuk me nauwe gleuf!
Ik zit op handen en knieën voor je. Ben boter geil en kan niet wachten tot je me laat kreunen van genot. Neuk jij me hard met je pik? Pak je me stevig beet bij mijn heupen? Mmmmm
Ik hoop dat je al snel kan afspreken Sander, want ik zit hier met een kletsnatte kut die naar je verlangt!
Antwoord Sander: Je foto maakt me wel geil hoor. Je kletsnatte kut is goed zichtbaar. Maar je gezicht vind ik niet zo opwindend, dus ik kijk nog even verder.
Geil avontuurtje dit weekend?  
Ik heb een goedkoop telefoon toestelletje aangeschaft om ondeugende seks dates te regelen met onbekende mannen. Ik wil het allemaal zo discreet mogelijk houden. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt?
Dit weekend heb ik nog geen plannen en ik vroeg me af of jij het ziet zitten om een geil avontuurtje te hebben met mij? Geil kusje Kunny.
Antwoord Sander: Nou Kunny, een geil avontuurtje met jou zie ik wel zitten. Wat een geile foto heb je gestuurd. Maar hoe oud ben je eigenlijk?
Kan ik bij jou thuis komen?
Hoi! Kan jij thuis ontvangen?

Ik wil bemind worden.
Mijn man en ik hebben geen seks meer en ik ben er onwijs aan toe om bemind te worden. Mijn man slaat me soms ook... Ik heb al aangifte gedaan, maar ze doen er niks mee, want ze nemen het niet serieus.
Aankomend weekend is hij gelukkig een paar dagen van huis. Ikw il dan ook onwijs graag afspreken, maar ik durf niet bij mij thuis te ontvangen.
Naar Emmen rijden is voor mij wel te doen, vandaar dat ik even wil weten of ik bij jou thuis kan komen of niet. Laat je het aan me weten? xxxx Liesbeth.
Antwoord Sander:Tja, welke vrouw wil nu niet bemind worden? Je foto vind ik weinig opwindend, dat helemaal bloot is alleen mooi als je een perfect lichaam hebt.
Kom je een wijntje doen??
 Emmen ... 2 min lopen!! (+ 100% neukgarantie!!)
Kom je me volspuiten?  
Ik val misschien wat brutaal binnen bij je maar ik ben echt ten einde raad. Mijn man wil totaal geen seks meer en vraag me alstublieft niet waarom. Dat weet ik zelf nog niet eens. Ik ben nog actief genoeg in bed en zou dat graag met jou willen ervaren. Dit blijft helemaal tussen ons en ik zal je een onvergetelijke avond bezorgen. Het enigste wat je hoeft te doen is volmondig 'ja' te zeggen op mijn voorstel zodat we snel wat kunnen afspreken.
Heb je al wat datums staan voor me Sander? Kusje Konny.
Antwoord Sander:Ja Kon, het wordt druk bij jou. Eerst een wijntje en dan volspuiten of eerst volspuiten en dan een wijntje. Wat betekent die neukgarantie? En heb je ook nog de wijngarantie? Je foto naakt op de bank vond ik weinig erotisch.
Emmen Liefde vol of keihard neuken?!
Sander klopt het dat je hier woont: Emmen ?
Of heb je zomaar een plaats gekozen?
Ik heb echt wat spannende foto's wil je die eerst zien of wil je direct naar me toe komen.. Heb eventueel al een foto met me benen helemaal... hihi de rest hoor ik graag van jou!
lieve kusjes xx
PS. Ik ben gek op om genomen te worden zonder condoom!
Antwoord Sander: Ja ik doe het ook het liefste zo onveilig mogelijk. Ben ook altijd opzoek naar nieuwe overdraagbare geslachtsziekten. Gekke hobby eigenlijk. Maar serieus, ik doe het alleen met een condoom en met jou met 2 condooms over elkaar. Je foto ziet er wel lekker geil uit, maar je lijkt nog wat erg jong.
Byoncé heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van byoncé.
ik wil ONTMAAGD worden!!
20 jaar, maagd, geil en wil NU geneukt worden door JOU!! 
Emmen --> Sander??? Liefs Byoncé.
KEI HARDE PORNO Emmen
Ik geloof dat ik best dicht bij je in de buurt woon Sander wist jij dat??
Ik heb even het rijk alleen.. had je al plannen voor deze mooie zondag? Ik ben zo GEIL als wat.. Klopt je Emmen en heb je zin om te komen.. of is het te veel gevraagd?
Antwoord Sander: Wat een heerlijke foto. Ben jij dat echt? Maar helaas ben je veel te jong.
BEN HELEMAAL VRIJ!
Ik ben nog RUIM 8 maanden ZONDER MAN! 
1. Dit ga ik niet volhouden, zonder seks Sander.
2. Ik MOET gewoon regelmatig geneukt worden!
 
3. JIJ bent onwijs leuk en ik het voelt vertrouwd aan met je

Wat vind je er van om eventjes met me te kletsen om elkaar wat beter te leren kennen? Dan kunnen we over een KLEIN poosje een eerste afspraakje maken!
 
Ik heb er helemaal zin in! Jij ook?
 Ondeugende kus Erna.
foto wel gekregen?
Heb je mijn naaktfoto nog wel gekregen eigenlijk?? Want ik heb hem een paar uur geleden al verstuurd
Antwoord Sander:Ja je foto heb ik ontvangen. Is dat een huid van een echte zebra waar je op ligt? Ik weet niet of zo’n foto echt opwindend is. In ieder geval niet voor mij. Je had wat uitdagender moeten kijken, misschien likkend aan een vinger of zo.
Emmen NEUKEN!!
Hey schatje, ik ben in de buurt.. tijd voor een kopje koffie of zou je me direct aanpakken? hihi
Je Emmen klopt wel toch, of heb je zomaar wat op je profiel gezet?
Laat het me maar even weten lieverd, dan zie ik je misschien straks
Antwoord Sander: Dat is toevallig, want ik ben ook in de buurt. Je foto is heerlijk erotisch. Misschien dat we de koffie kunnen overslaan.
Drenthe >> NEUKEN >> Emmen <<
Komt dat qua tijd uit bij jou vandaag Sander? Anders kan ik ook later afspreken... uurtje of 6? Nog later is ook geen probleem hoor schatje, als ik je maar in me kan voelen vandaag!! hihi
Laat je het even weten? Kan ik er rekening mee houden!!
 
Xjessss
Mag ik jouw Emmen slet zijn vanavond/?
Net heerlijk met mezelf gespeeld en ben eigenlijk wel klaar voor jou!! Ik gedraag me soms als een sletje en vind dat geil. Jij ook?? Als ik je profiel bekijk zoek jij ook gewoon geil sex in ons buurtje Emmen?? Kan ik je alleen via de site bereiken???
vandaag ontmoeten
zou ik jou dan vandaag mogen ontmoeten??
Antwoord Sander: Lekkere foto hoor.Wat voor een speeltje zit er in je kutje? Ik zal je mijn e-mail adres geven. Morgenavond zou ik kunnen.
gestopt??
Hallooo !! Ben jij gestopt hier soms?
Antwoord Sander: Nee hoor.Jij toch ook niet.
KutjeSexy heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van KutjeSexy.
wil je mij nog wel toevoegen??
Vind je mij niet leuk soms? Wil je mij niet aan je favorieten toevoegen anders? Ik wil je namelijk gewoon mijn nummer sturen en dat kan alleen als je mij ook toevoegt
Antwoord Sander: Nou Kutje Sexy, jij ziet er inderdaad sexy uit op je foto.Ben je al 18 ??
wil je in mij voelen
Ohhhhh ik wil je echt in mij voelen vanavond, of vanmiddag al, kunnen we niet gewoon nu al afspreken!??? Of heb je geen zin in mn strakke jonge kutje?
Jong kutje heeft jou als favoriet toegevoegd.
Je bent toegevoegd aan de favorietenlijst van Jong kutje
Antwoord Sander:Ja hoor, een geweldige foto, maar je bent echt nog veel te jong.
Mijn neukvriend van 59 | Emmen
Wederzijds interesse?? Ik zie op je profiel dat je ook sex zoekt?? Dan hebben we een MATCH!!! 1x berichtje terug met je gegevens schatje?? kussssss!!!

En je bent echt 59 en je komt echt uit Emmen toch??
Wil jij da niet mijn sexvriendje worden?
discreet afspreken, Emmen
Drenthe > Emmen klopt allemaal Sander? Staat toch niet zomaar wat ingevuld op je profiel he??
Heb je vandaag tijd in je agenda om lekker los te gaan met mij??
X Liz
VRIEND WEG VANDAAG!!! ( 5KM buiten Emmen )
Haai Sander, ik woon op nog geen 5KM afstand van jou! Nu zul je denken nou komt het wel erg dichtbij maar je wilt toch gewoon SEKS hier vinden?? 
Nou komt je vandaag naar mij toe?? Of zal ik naar Emmen komen straks???
 
Je vind het toch niet erg dat ik een vriend heb?? IK had het ook niet kunnen vertellen...
Antwoord Sander: Nee, fijn dat je alles vertelt
LATE WEEKEND FUCK!
Emmen >>> lekker seksen?
Ik ben altijd GEIL!
En mijn vriend kan dat echt niet aan! Heel jammer maar dan moet ik het maar buiten de deur gaan zoeken toch? heel simpel al zeg ik het zelf!!!

Ik woon 5KM van Emmen vandaan, kan ik nu nog bij JOU terecht? Of word dat veel te laat?
Antwoord Sander:Bedankt voor je berichtje. Wat een niets verbloemende foto!! Ik ben helaas niet thuis vanavond.Ga je normaal op de fiets of met de auto??
Je bent toch niet bang voor me heh?
Ik heb altijd wel zin om goed genomen te worden maar ik krijg af en toe het idee dat mannen bang zijn voor mij
Bang dat ik niets heel laat van je in bed? haha
Kom gewoon lekker bij me Sander! Ik ben helemaal alleen vanavond bij mijn ouders thuis in Emmen! Kom je langs?
Antwoord Sander: Ik ben voor geen vrouw bang.Maar je bent nog wel erg jong op je foto.20??
Dikkertje is vol van zichzelf!!
Ja, ik ben misschien niet de slankste hier op deze site, maar wat ik je wel kan vertellen is dat ik bijzondere kunsten heb in de slaapkamer!
Wat zou je ervan zeggen als wij eens een keer flink tekeer zouden gaan!? Ik berijd je als een volleerd paardrijdster!!! hahaha grapje heh!
Emmen, neuken, uur of 10?
Antwoord Sander:Ja die foto van jou is wel een maatje teveel.Zo’n paard als ik moet wel wat doorstaan als jij me gaan berijden. Maar ja, zo’n ervaring is wel ludiek. Toch geen sporen hè ??
Je vind me lelijk heh *SNIK*
Dat doet me echt pijn hoor!! Laat me je alleen even lekker zuigen dan? Deal?
PLEASE...???
Antwoord Sander: Nee, niet echt lelijk, maar wat ik al eerder zei, wel behoorlijk dik.Geen klik!!!

Sander Soetra.

Uit: website: sandersoetra-sexting.jouwweb.nl 

Reacties