Kama Sutra






“Inzicht is de sluier van de illusie doorzien en liefde ervaren in een nieuwe werkelijkheid”.

De Kama Sutra(Kamasoetra)is een oude Indiase hindoe tekst, gecomponeerd door Vātsyāyana, een Indiase filosoof, die leefde in de 2e eeuw na Christus. Geschiedkundigen denken dat de Kama Sutra door overleveringen is samengesteld tussen 400 jr. voor en 200 jr. na Christus. Hoewel de huidige vorm pas in de 2e tot 4e eeuw na Christus tot stand is gekomen.
Het wordt in het algemeen beschouwd als het standaardwerk over menselijk seksueel gedrag in de Sanskriet literatuur. Het behandelt tot in details vele onderwerpen op erotisch gebied. Het boek was een handleiding voor (pas)getrouwde stellen om elkaar te ontdekken en plezier te kunnen verschaffen in een tijd waarin de meeste huwelijken nog werden gearrangeerd. Minder romantiek bestond door deze opgelegde partner keuze en daardoor het plezier van de seks kon verstoren. Het leert de man om de vrouw die hij gehuwd heeft te behagen en zo haar liefde te winnen. Het is grotendeels in proza geschreven met veel ingevoegde poëzie verzen.
Kama, wat een van de vier doelen van het Hindoe leven is, betekent begeerte en sutra betekent letterlijk draad of lijn, die dingen bij elkaar houdt. Het richt zich op beeldspraak of zinnebeeldige uitleg in korte, bondige regels. In tegenstelling tot onze westerse opvattingen, is de Kama Soetra niet uitsluitend een handleiding voor seksuele erotiek. Het is meer een leidraad voor een deugdzaam en minzaam leven dat de aard van liefde en gezinsleven en andere aspecten met betrekking tot een harmonieus en gelukkig leven bespreekt. Het stimuleert creativiteit en handelt voor het grootste deel omtrent de filosofie en theorie van liefde, wat dit verlangen teweegbrengt, wat het ondersteunt en hoe en wanneer het goed of slecht is.

De Kamasutra bevat 36 hoofdstukken in zeven delen:

1.Inleiding(5 hoofdstukken) over liefde in het algemeen, de plaats ervan in het leven en een indeling in soorten vrouwen.
2.Over de seksuele eenwording(10 hoofdstukken), een diepgaande verhandeling over diverse seksuele technieken, van kussen via voorspel naar orgasme. Verder onder andere seksuele houdingen(standjes) en trio’s.
3.Over hoe een vrouw te krijgen(5 hoofdstukken), hofmakerij en huwelijk.
4.Over een echtgenote(2 hoofdstukken), hoe gedraagt zij zich.
5.Over de vrouwen van anderen(6 hoofdstukken), over verleiding.
6.Over courtisanes(6 hoofdstukken).
7.Over manieren zichzelf aantrekkelijk te maken voor anderen(2 hoofdstukken).

Ook de Boeddha onderwees een Kama Sutra, gedateerd naar de 4e eeuw BC. Daarin gaat het niet over hoe plezier te verkrijgen, maar over hoe deze zoektocht tot zowel plezier als ongeluk leidt en dat men het zinnelijk genot daarom beter kan vermijden, om zich sterker te kunnen richten op de zoektocht naar het Nirwana.

Kama, het bevredigen van sensuele begeerte. Het wordt gezien als een van de vier levensdoelen (de zogenaamde "purusartha's"). Kama is het doel van ervaring met de eerste vijf van de zes zintuigen: het fysieke lichaam, de tong, de neus, de oren en de ogen. Het verwijst naar het willen ervaren van sensueel plezierige of aangename gevoelens door (ten minste) een van deze vijf zintuigen. Voor begeerte in het algemeen wordt het woord “tanha” gebruikt. Dit verwijst naar alle soorten begeerte, gericht op alle zes de zintuigen, dus ook daarbij de geest.

De andere drie “purusartha’s” zijn Artha(rijkdom), Dharma(deugd, gerechtigheid) en Moksha(bevrijding). In de vroege Veda’s was er sprake van drie doelen, de trivarga. Pas in de Upanishads werd moksha toegevoegd tot de purushartha of caturvarga. De Upanishads betekenden een omwenteling waarmee het belang afnam van de deva's, de vedische goden. Brahman en Atman werden centrale begrippen en daarnaast kwam de nadruk vanaf dan te liggen op het lijden en het ontsnappen aan samsara , de cyclus van dood en wedergeboorte die afhankelijk is van karma.

Seksualiteit is een bijzondere vorm van expressie die we moeten ontwikkelen en koesteren in zijn steeds weer unieke setting. Deze vorm van kunst voert het lichaam en geest naar orgasme en voedt de ziel met spirituele rust. Het scheppen van deze erotische kunst mag nooit ontaarden tot sleur, want dan worden lichaam en geest verneukt en vindt onze ziel geen berusting.

Vervolg Sexting berichten:
Dag Sander Soetra
Dag Sander, leuke advertentie. Ik ben dol op standjes uit de Kamasutra, maar houd ook van romantiek. Gezellig en lekker eten met kaarsjes op tafel.En als toetje een lekkere pik die mij lang gaat verwennen.Kusje Veda.
Antwoord Sander: Dag geilige wijsheid, leuk berichtje en spannende foto.Ik voel me geroepen als toetje tussen de kaarsen!!Je hebt toch wel een rode stip op je voorhoofd??
Ik kan verdwalen in mannenogen..
Ogen zijn de spiegels van de ziel, toch? Ik word verliefd op een man zijn ogen.. Hoe zien die van jou er uit Sander? Liefs van Trees uit Assen.
Geloof jij in karma?
Ik ben Trees uit Assen, een rustige, creatieve en sportieve vrouw. Altijd eerlijk, en ik geloof in karma.
Ik zoek een relatie waarin ik mezelf kan blijven, met een man die ook in karma gelooft en dat serieus neemt. Ik weet niet zeker, of ik dan bij jou moet zijn, maar ik hoor het graag van je?
Antwoord Sander:Hai Trees, mooie woorden over de spiegel van de ziel in onze ogen.Jouw ogen zien er ook prachtig uit.Ik kijk nog even verder.
He Sander,
Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit hoe wij het gaan doen, als er nu maar eens actie zou komen. Ik ben geen piep jonge meid meer, maar wel nog steeds een erg lekkere meid al zeg ik het zelf. Ik vroeg mij dan ook af wat jij zou doen als wij elkaar zouden ontmoeten. Zou jij dan al in zijn voor seks? Misschien dat de foto jou al helpt daarin een keuze te maken?
Liefs Klaartje 38 jaar uit Den Haag
Antwoord Sander: Je ziet er wel wat ouder uit dan 38, 48 zou ik ook geloven. Doe je je broekje nu uit of aan op de trap?? Doe het maar snel weer aan.Dat toont beter.
Wel of niet lekker neuken?
Niet gelijk zeggen nee dank je te oud, ik kan jou echt wel bewijzen dat ik op mijn 57 ste nog door kan gaan als een van 20 in bed!
Geloof je me niet? Test het zelf, en als je me zegt waar in Den Haag ik jou kan vinden, kun je het leuk hebben!
Antwoord Sander:Je ziet er fantastisch uit. Ik zou je eind veertig schatten. Wat een mooie ogen. Ik zou graag met je willen afspreken. Wat is je 06-nummer?
Geloof mij maar, ze zijn echt puur natuur. Dat vroeg jij jouzelf toch af nietwaar?
Ik heb die vraag al vaak gehad hoor...erg vervelend. Maar als jij ze lekker vindt dan mag jij ze eens komen voelen hihi.xxxx
Antwoord Sander: Mijn God, wat een Tieten, ja Tieten met een hoofdletter!! Hoe kom je eraan?? Of moet ik je vragen: Hoe kom jij van die twee, veel te grote airbags af??
Hee baby , slaap je al?
Of ben je nog een beetje wakker? Ik zoek een vriend die me wil steunen bij de dingen die ik doe. Kunnen we het er even over hebben? Kus, Teuntje
Antwoord Sander:Ja Teun, ik slaap al. Maar je mag me altijd wakker maken met die sensuele lippen en die veel te onschuldige ogen.
Ik ben op jacht..
En nu vroeg ik me af of jij je door mij wilt laten vangen? Dan zal ik jou eens lekker pakken en mezelf helemaal op jou uitleven.. Maar ik zorg ook dat jij aan je trekken komt, hoor! Beloofd! Wil je?
Antwoord Sander: Ja, ik wil wel. Heb je een jachtacte of doe je dit klandestien?? Ik doe mijn bruine berenpak aan en laat me heerlijk vangen. Goed??
Ik ben een beetje dominant..
Dus ik vertel jou graag hoe ik het wil en toon initiatieven. Kan jij dat handelen, geniet je er zelfs van, en weet je mij te vermaken? Mail me dan snel terug, want ik kan haast niet wachten!
Antwoord Sander:Mooi leren pakje heb je aan.Je ziet er heel geil uit, maar ik wil mijn onderdanige ik nog niet uit de kast laten komen. Succes verder
Ik wil er voor je zijn..
Als je vriendschap zoekt, ben ik er voor je!
Ik ben Katie, wees.
Alleen op de wereld
Ik weet dus, hoe het voelt als je alleen op de wereld bent, want dat ben ik. Gelukkig heb ik geen geldzorgen, want ik heb wel alles van mijn ouders geerfd. Maar geld maakt toch niet zo gelukkig..
Dus, heb je een vriendin nodig met een luisterend oor en meer? Mail je me? Liefs Katie
Antwoord Sander: Met je foto is niets mis hoor Katie, maar er is geen klik bij mij Oké??
Het zijn d ekleine dingen die het doen..
Zoals samen gezellig op de bank koffie drinken na het eten, of lekker onderuit tegen elkaar aan een filmpje kijken. Gewoon de kleine, dagelijkse dingen die mij toch heel gelukkig kunnen maken. Jou ook? Misschien kunnen we dat dan bij elkaar vinden? Greta
Antwoord Sander:Je ziet er betoverend uit op je foto, maar je bent nog veel te jong. Of liever gezegd, ik ben veel te oud voor je!!!
Ik zwem in het geld.
En dat is niet overdreven. Maar zal ik jou eens wat zeggen, lieverd: Geld alleen maakt niet gelukkig. Zolang ik alleen rondloop hier, vind ik er evengoed niet zoveel aan.
Kom jij me gezelschap houden en mijn rijkdom met me delen? Liefs van Nadia.
Zit mijn rijkdom nou in de weg?
Je vindt het toch niet vervelend dat ik geld heb, hoop ik? Reageer je daarom niet? Ik ben gul hoor en zoals ik al zei: geld ALLEEN maakt niet gelukkig! Maar WEL als ik het mag delen met een leuke man, die naast me staat. Wil je me echt niet leren kennen, lieverd? Nadia.
Ik praat niet meer over geld, OK?
Goedemorgen lieverd. Ik lag vannacht te piekeren. En ik vroeg me af, of ik niet beter had kunnen zwijgen over mijn geld. Het was beter geweest, als je dat pas later zou hebben geweten, dat ik rijk ben, bedoel ik..
Maar ik vraag het je toch nog een keer: Wil je contact met mij? Ik ben echt op zoek naar een partner en ik vind hem niet. Kunnen wij een poging wagen, alsjeblieft? Nadia.
Dit is wat we gaan doen..
Ik reserveer voor ons beiden in een leuk en goed restaurantje, op de dag die jij kiest, goed? Geheel op mijn kosten. Dan praten we verder over alles, onder het genot van een lekker etentje.
Dan kunnen alle misverstanden uit de weg worden geruimd. En kunnen we zien, of we wel of niet wat gaan beginnen met elkaar. Goed idee?
Kom op nou, joh! Dit wordt genant!
Hoe ver moet ik me vernederen, voor je eens wat terug zegt? Ik bood je een etentje aan in een goed restaurant, zodat we eens goed kunnen praten.
Maar je blijft stil..
Wil jij mij echt niet, of wat is er aan de hand?
Ik weet het nu niet meer..
Heb jij iets tegen blonde, rijke vrouwen of zo? Maken die bij voorbaat al geen kans bij je?
Ik kan anders niet verklaren, waarom jij al mijn mails tot nu toe hebt genegeerd. En ik dacht nog wel dat jij zo'n leuke man was! Echt jammer, dit.
Antwoord Sander: Je ziet er lief uit op je foto’s. Maar dat gezeik over je geld boeit me niet.
Ben jij een gangmaker?
Ga jij graag stappen tot in de vroege uurtjes? Ben je de gangmaker op het feest? Dan ben jij de vent die ik nodig heb, om eens lekkrr bij te kunnen ontspannen, schatje! Mail me! Thera
Antwoord Sander: Nee, het spijt me Thera,  ik ben zeker geen gangmaker, maar eerder een wat introverte jongen.Mooie foto hoor.
Misschien een beetje raar verzoek.
Maar als jij handschoenen mee brengt, heb ik hier een katje voor je dat je niet zonder dat aan kan pakken. Maar dan echt he..
Ik bedoel, mijn kutje kan ook wel wat aandacht gebruiken hoor, maar ik heb hier dus een kat die zich niet laat borstelen! Kun je me helpen?
Antwoord Sander: Nee, ik ben geen kattenman. Maar wel lieve foto, ook nog wel erg jong.
Ik zoek wat geluk..
En liefst ook wat vastigheid. Ik zie dat bij mijn vriendinnen, en dat wil ik nu ook. Warmte, liefde, wat geluk. Hoe denk jij daarover?
Antwoord Sander: Warmte, liefde en geluk is een mooi vertrekpunt. Wat een mooie meid ben jij, een echte filmdiva foto!!!! Ik zoek toch wat anders en wat ouder.
Ben jij mijn droomman?
Oprechte, lieve, attente, hard werkende en talentvolle vrouw is op zoek naar de man van haar dromen. Misschien ben jij dat wel, Sander? Hoe heet je? Ik ben Jeltje. Kunnen we contact hebben?
Antwoord Sander:Hoe heet jij Jeltje??Dit in verband met de naamloze contacten.Heet jij?? Je ziet er wel heel spannend uit op je foto.Lief lachje hoor.Ik zoek verder.
Ik zoek geborgenheid.
Niet dat ik me in mijn eentje verveel of zo, maar ik wil me nu toch wel gaan binden. Want dan heb je geborgenheid en iemand om tegen aan te leunen, om mee te lachen en te huilen. Wil jij die iemand zijn? XXXX Saartje
Antwoord Sander: Nee, dank je Saartje.Ik wil alleen kunnen lachen en leuke dingen doen. Vraag het maar aan je vriend Bromsnor.(Swiebertje was ver voor jouw tijd).
Ik heb een geheim.
En voor ik met je ga daten, wil ik je dat even voorleggen. Want als ik het zeg, vind je mij misschien wel niet meer leuk..
Dus, eerlijkheid vooraf is beter. Maar wil je het wel horen, mijn geheim? Doortje.
Je durft niet meer?
Je durft niet te reageren, omdat je bang bent voor wat dat dan mag zijn, dat geheim?
Het is iets waar ik inmiddels aan gewend ben, maar wat ik wel moet vertellen VOOR we gaan daten. Anders wordt het echt misschien naar en zo..
Ik voorkom dat liever. Mail me even? Doortje.
Antwoord Sander: Heb je een been of geen??Transgender?? Doof?? Incontinent?? Je foto ziet er heel knap uit, maar ik zie je alleen van boven.Ja, dat wordt wel een gok Doortje.
Ik word jouw hoofdprijs!
Want je gaat me voor je winnen en dan maak ik jou heel erg gelukkig! Dat beloof ik jou. Wil je het ontdekken? Dan word ik jouw lot uit de loterij! Liefs, Diewertje
Antwoord Sander:Ja Diewertje, met zo’n foto heb je inderdaad de hoofdprijs al gewoonnen.
Al mijn vriendinnen hebben een kleine!
En nu begint het bij mij ook te kriebelen! Hoe denk jij over het stichten van een gezinnetje? Want mij lijkt het wel fijn! Maar in mijn eentje is dat lastig haha. Zullen we er eens over praten? Lydia.
Ik ben niet boos, hoor!
Ik kijk gewoon een beetje nadenkend op de foto. Want ik vroeg me af, of jij ook alleen op blonde vrouwen valt? Die zitten hier ook veel op de site en het lijkt alsof die alle aandacht krijgen. Ja, daar kan ik dan misschien niet aan tippen.. Maar ik ben lief hoor! Lydia.
Ik ben een tikkeltje verlegen..
Maar verder ben ik best wel een meid die lol in haar leven heeft hoor.. Help jij me dan een beetje over mijn verlegenheid heen? Lydia
Het alleen zijn is niks!
Dat bevalt me dus helemaal niet! Dus ik wil graag gezelschap van een leukerd, van jou dus! Ik heb een auto en kan naar je toekomen, maar je mag ook bij mij!
Slaap je eigenlijk al, of ben je er nog? xx Lydia.
Antwoord Sander: Nou Lydia,dat zijn veel berichtjes. Niet overhaast te werk gaan. Je bent nog jong.
Ik krijg er wat van!
Al dat gehang voor de tv iedere avond! Liever ga ik eens een keertje uit of zo. Maar niet alleen. Wil jij met me mee? Wanneer kan je dan? Thea.
Vrijheid en blijheid JOEHOE
Ik ben weer vrij, en ik wil nu alleen nog maar gaan genieten, vrijblijvend, met een leuke vent. Houd je van stappen? Wil je dan een keer met me mee? Netjes uit eten?? Kus van Thea.
Antwoord Sander:Zeg Thea, netjes uit eten, hoe doe je dat?Lekkere foto hoor en een hele geile kleur paars op je lipjes.
Ik kan verdwalen in mannenogen..
Ogen zijn de spiegels van de ziel, toch? Ik word verliefd op een man zijn ogen.. Hoe zien die van jou er uit? Nanda.
Geloof jij in karma?
Ik ben Nanda uit Zweelo, een rustige, creatieve en spirituele vrouw. Altijd eerlijk en geloof in karma. Ik zoek een relatie waarin ik mezelf kan zijn, met een man die ook in karma gelooft en dat serieus neemt. Ik weet niet zeker, of ik bij jou moet zijn, maar ik voel me tot jou aangetrokken.Misschien wel iets uit een vorig bestaan. Liefs Nanda.
Antwoord Sander:Hai Nanda,jij zoekt het avontuur op een spirituele reis. Hele mooie woorden over de spiegel van de ziel in onze ogen.Jouw ogen zien er ook prachtig uit. Maar ik voel geen klik met jou.Dus ik kijk nog maar even verder.
Mannen zien me nooit staan!
En dat begin ik nou toch wel vervelend te vinden. Zie jij mij wel staan? En ben jij lief, houd je van lekker eten, ben je spontaan en heb je gevoel voor humor?
Dan hoop ik dat je me wilt mailen. Babs.
Antwoord Sander:Als ik naar jouw foto kijk, word ik overstelpt door een intens gevoel voor humor. Gek he , Babs??Je doet me aan iemand denken met een grote, ja een hele grote…….
Val jij op donker?
En houd je van (heel) lekker eten? Dan zit je bij mij goed hoor! Ik ben Didi, ik ben vrij gezellig en gezellig gezet. Ik houd erg veel van koken en van gezelligheid.
Ben jij ook op zoek naar een serieuze relatie? Ik wil jou wel hoor, knapperd! Mail me terug dan! Didi.i
Antwoord Sander; Nee, ik val niet op donker. Maar wat niet is, kan altijd nog komen, maar jij bent wel heel erg donker.Ook niet erg opzoek naar een serieuze relatie. Nee, dit belooft niets!!
Oke
Oke, ik val gelijk met de deur in huis! Wil je neuken, of wil je alleen praten? Als ik wil praten dan was ik hier niet, ik wil sex en lekker van alles wat geil is genieten, zou jij dit geile blondje niet eens lekker over jouw pik heen willen schuiven? Of misschien wil jij dat wel doen op een spannende plaats in Zwolle ? Of gaat dat wat te ver voor je?
Ik weet het niet meer
Ik weet het niet meer, als je me nu weer niks laat weten wat dan? Ik zoek seks en denk dat ik daarvoor bij jou aan het verkeerde adres ben?
Antwoord Sander:Tja geil blondje, ik zag je berichtje niet meteen tussen die andere sletten mailtjes. Maar je foto ziet er heerlijk uit. Zoiets zou ik best wel over mijn pik heen willen schuiven.Maar ben nu een paar weken op vakantie. Geef me je 06, dan neem ik contact met je op.Ik weet een hele spannende plek in Zwolle.
Als jij dat weet
Als jij weet waar ik echt geil van word, dan mag jij het wel eens komen doen bij mij!
Ik kan wel 59 zijn, maar ik weet nog heel goed wat wel en niet geil is! En weet je wat het lekkerste is, ik hou van alles hahah! Zou jij mij misschien eens lekker onder handen willen nemen, of ga jij ook zeggen dat ik te oud ben om sex te hebben?
Ik mag dan wel 59 zijn
Ik mag dan wel een vrouw van 59 maar geloof me aub dat ik het jou wel heel erg naar de zin kan maken! Waarom doen we zo moeilijk als we niks te verliezen hebben en alleen sex willen?
Antwoord Sander:Je ziet er nog goed uit voor jouw nog sprankelende leeftijd.Ik had je niet ouder dan 50 geschat, toen ik je foto zag.Je zou je graag eens goed onder handen willen nemen. Geef me je 06 maar, dan maken we een geile afspraak.
Hoe geil moet ik jou maken?
Hoe geil moet ik jou maken wil je me lekker komen verwennen?
Ik hou van alle standjes, maar het geilst is toch wel als ik op jouw geile pik mag komen zitten en jij met mijn borsten speelt he?Zou jij mij dat genot kunnen geven?
Hmmm, ik woon vlakbij Zwolle dus wat let ons?
Wat let ons??
Wat let ons? Mij niks en jou heel veel denk ik? Als je even zegt wat jouw wensen zijn dan regel ik de rest! is het voor jou niet spannend dan om nu wat af te spreken en om te verheugen op die wip die komen gaat?
Antwoord Sander: Je hebt me al aardig opgewonden met die geile foto. Wat een heerlijke tieten!! Alles echt?? Deze week lukt me niet, maar eind volgende week heb ik al de tijd van de wereld.Geef me je 06 en stuur me nog een paar lekkere foto’s.
Hai Sander,
Ik denk dat ik mijn credits niet meer ga opwaarderen. Tot seks lijkt het hier toch niet te komen. Of heb jij er andere ervaringen mee Sander? Kusjes
Oké je hebt het voor elkaar
Oké je hebt het voor elkaar, ik heb toch nog een klein beetje bijgekocht allemaal voor jou, lief of niet? Maar dan moeten we nu wel tot een date komen? En ik wil wel eens weten hoe?
Bel je me op Sander, of kom je me gewoon gelijk verwennen als ik zeg waar je moet zijn?
Antwoord Sander:Ik zou niets meer bijkopen wat die credits betreft. Ik geef je mijn 06 en jij belt me voor een afspraak. Wat een te gekke geile foto, jij op die blinkende motor.Ik ga meteen een helm kopen, oké??
Stedentripje doen samen?
En dan gewoon wat slenteren daar? Dat vind ik altijd leuk, en met zijn tweetjes wordt dat natuurlijk nog leuker! Wat zijn jouw hobby's eigenlijk? En wil je mij leren kennen? Nadia x.
Antwoord Sander: Toen ik naar jouw foto keek, vroeg ik me af, is dit nu een echte vrouw of een elalagepop?? Slenteren door de straten met zo’n etalagepop is wel gek he Nadia.Succes met je tripje. Ik zoek nog even verder.
Ik vind dit mega spannend!
Ik hoop toch zo dat ik hier een leuke vent vind! Ik heet Maartje, houdt veel van sport, heb een goede baan en een leuk huisje. Maar ik mis toch weleen leuke partner.
De koudere wintermaanden komen er aan en de feestdagen zijn weer bijna in aantocht, dan wil je toch niet alleen zijn, toch? Vind jij mij leuk?
Antwoord Sander: Ja, ik vind je heel leuk op je foto.Een beetje Chinees of Thais? Maar wel veel te jong voor deze oude bok. Hoewel hij best een groen blaadje lust!!!
Slaap je al?
Ik niet, want ik wil nog even lekker douchen. Vind jij het spannend en geil om met me onder de douche te komen staan? Of durf je dat niet? We zijn volgens mij zowat bure.
Oh, wat jammer…
Je wilt niet samen met mij onder de douche, buurman? Ik had je lekker willen insoppen en zo... Tissie.
Blub..
Mijn hoofd lekker helemaal onder het warme water.. heerlijk. Wil je er echt niet even bij springen buurman? Seks onder de douche is toch geil??? Natte kus Tissie.
Antwoord Sander: Nou Tissie, ik kom net onder de douche vandaan. Had je niet eerder kunnen mailen.
Ik ben een botertje geile griet!
Mijn kutje pruttelt altijd.., smachtend naar een harde lul, schatje. En als jij denkt dat jij mij in bed kan bijhouden, nodig ik jou hierbij uit! Met andere woorden: bewijs het me maar! Lik lik lik, Phedra.
Ik ben niet op mijn mondje gevallen!
En ik zit hier stiekem te hopen dat jij je daardoor niet laat afschrikken, en zelfs dat je dat misschien wel woest aantrekkelijk vindt! Hoop ik voor niks, of wil je contact met mij? Phedra
PS Ik heb nog nooit een vaste relatie gehad... Misschien wordt het eens tijd?
Antwoord Sander: Je bent een geile meid Phedra en die foto’s zijn heel erg opwindend, maar aan een vaste relatie zou ik nog niet beginnen. Je bent nog veel te jong!!!
Psst.. Ik vinger me!
Zie je wat ik aan het doen ben? Ik ben me aan het vingeren.. Maar ik vind het eigenlijk veel lekkerder als jij dit even komt afmaken voor me! Breng je dan een stijve piemel mee? Maartje, Emmen.
Kom me nou helpen!
Ik kom veel lekkerder klaar met jouw hete pik in mijn kutje hoor, weet je dat niet? Mijn vingers zijn lang zo lekker niet als je pik! Kom je me dan een handje helpen, schat? Maartje uit Emmen.
OOOHHHHHHHH
OOOOOOOOOOOOOOOOHHHH ik kom al,, jaaaaaaa..
Maar ik wil meeeeer, waar blijf je nou met je heerlijke lul? Kom me nou neuken. toooeeeeee..
Sorry sorry sorry!
Ik liet me even helemaal gaan van de week. Kan je me vergeven? Ik wil ZO graag met je neuken, ik had het even niet meer in de hand. Heb ik het nou verknald bij je? Maartje.
Zeg je nou niks meer tegen me?
Heb ik het nou voorgoed verbruid bij jou, Sander? Dat zou ik wel echt heel erg vinden, want ik ben verliefd op jou! Toe, stuur me een berichtje terug, alsjeblieft? Mag ik je zien? Maartje.
Antwoord Sander: Zeg Maartje, ik krijg alleen maar mailtjes ’s nachts van jou. Je bent toch niet stiekum vieze boekjes in je bed aan het lezen?? Geile foto’s hoor.
Heb je misschien een motor?
Want dat lijkt me nou reuze stoer, om achterop op een motor te zitten. Heb je er een? Als je t niet hebt, geeft t ook niet, want ik wil toch wel contact. Zolang je me maar niet pest met mijn voortanden, OK? Lana.
Antwoord Sander: Ja, ze zijn lekker groot. Niet je voortanden hoor, maar die heerlijke tieten van jou. Nee, ik heb geen motor, maar ik wil wel rijden met jou.Liefs Sander.
Ik wil leren stijldansen.
Dus eigenlijk zoek ik hier naar een danspartner om mee op stijldansen te gaan. Vooral de salsa zou ik graag leren. En de tango. Heb jij daar interesse in? Ga je dan met me mee op les? Groetje, Reina.
Ik wil een date plannen met je.
Heb jij ook zin in een leuke date met mij? Dat lijkt me echt heel fijn, om wat leuks met jou te kunnen doen, schatje! Kan je vandaag misschien al? Of anders morgen? Kusjes van mij. Reina.
Hoi schatje, wat was je aan het doen?
Je weet toch dat ik jou al een keer gemaild heb, he? Ik wil graag een keertje met jou uit. Wanneer wil je dat doen? Kunnen we even chatten? Reina.
Antwoord Sander: Zeg Reina, weet jij dat die foto’s van jou mij behoorlijk opwinden?? Maar stijldansen is niet aan mij besteed.Ik wil wel met jou afspreken voor een geile avond. Hebben we een date?? Geef me je nummer. Kus Sander.
Hey hey, met Dewie.
Zit ik hier goed voor een vriendje te vinden? Ik ben vrolijk, gezellig, en gek op zingen en stappen.
Al mijn vriendinnen hebben al iemand en ik nog niet.. snik. Wil jij met mij?
Antwoord Sander: Dat is toeval Dewie, maar ik houd ook van zingen, vooral als ik wat gedronken heb. Je foto is het helemaal, alleen ben je nog veel te jong.
Ik kijk naar het innerlijk!
Hallo leukerd, ik ben Fanny en je inenrlijk is voor mij belangrijker dan je uiterlijk! Ben je niet agressief, maar praat je problemen uit, en vind je het fijn om gezellig samen te zijn? Mail je me dan snel terug?
Jij bent de leukste hier!
Ik vind jou echt het leukste profel hier hebben, hoor! Als je nou ook nog single bent EN mij ook hartstikke leuk vindt... Dan maak je me helemaal happy.. Dus, zeg het maar? Fanny xxx
Antwoord Sander: Ik zou graag met jou over mijn problemen willen praten Fanny. Wat een mooie ogen heb je.De rest van je lichaam kan ik nog niet beoordelen, maar het innerlijk is natuurlijk het belangrijkste. Je kan mij ook helemaal happy maken met een warm, nat kutje.
Ik ben zeer nieuwsgierig..
Dus als je met mij in zee gaat, weet je waar je aan begint! Verder zou ik het liefste face to face kennismaken, maar ja, ergens moet je een eerste contact leggen en dat is dus hier. Wil jij contact met mij, lieverd? Ik ben Annet, en jij?
Antwoord Sander: Ik ben Sander.Mooie foto Annet. Het eerste contact loopt vaak wat stroef bij mij.Fijn dat je zo nieuwsgierig bent, want er vallen bij mij nog vele geheimen te ontdekken.
Mag ik je uitnodigen voor een etentje?
Niet nu natuurlijk,want het is al na middernacht, haha. Maar bijvoorbeeld dinsdag of woensdag? Op mijn kosten hoor, gewoon om elkaar te leren kennen. Zie je er wat in? Lief groetje, Gea.
Wil  ook weleens een leuke avond hebben.
Want als je JA zegt, dan kunnen we dat een keertje doen! Ik heb een drukke baan, maar ik wil gewoon eens wat vrije tijd en die dan gezellig besteden met een interessante vent. Met jou dus.. Kan ik op je rekenen? Groetje Gea.
Antwoord Sander: Gea, je foto ziet er wat stijfjes uit. Kan dat kloppen? Ik zou voor een complete makeover gaan en dan weer nieuwe plaatjes sturen.Werk je op een net kantoor??
Lust je een broodje rosbief?
Kijk maar even hier Sander, want dat heb ik voor jou! Val er maar gelijk op aan met je mond, je tong en je tanden, en laat me gillend klaarkomen! Ik wil je! Serena.
Antwoord Sander:Ja, zo’n broodje rosbief lijkt me erg lekker. Wat een hitsige foto!!! En wat een bijzonder pakje heb je aan. Is dat van metaal of zo??
Groot, lief, stoer en zacht!
Al die 4 dingen zie ik graag in een man, in een en dezelfde man dan wel. Zo iemand zoek ik dus, lieverd. Herken jij je hierin? Mail me dan snel, want dan wil ik jou wel! xxx Ashna
Antwoord Sander: In dit mannen profiel herken ik mezelf.Liefs van een grote, stoere, zachte, soms wat harde Sander.Mooie foto Ashna. Ben jij Hindoestaanse??
Slaap je al?
Ik niet, want ik wil nog even lekker douchen. Vind jij het spannend en geil om met me onder de douche te komen staan? Of durf je dat niet? We zijn volgens mij zowat buren Sander.
Oh, wat jammer..
Je wilt niet samen met mij onder de douche, buurman? Ik had je lekker willen insoppen en zo... Liefs Tessa.
Blub..Blub..Blub
Mijn hoofd lekker helemaal onder het warme water.. heerlijk. Wil je er echt niet even bij springen buurman? Seks onder de douche is toch geil???
Ik spring er weer onder hoor!
Het is 23 uur geweest, ik spring er zo nog even lekker onder, want ik lig graag schoon in bed!
Maar als jij dit weekend nog met een lekkere vrijpartij-onder-de-douche wil eindigen, moet je NU reageren.. (Niet wachten, want anders is de zondag om en lig ik al in bed haha)
Tessa.
Antwoord Sander: Een echte douche freak ben jij Tessa. Als jij nou een gedragen slipje uit je slaapkamerraam hangt, dan kan ik zien of mijn buuf er klaar voor is. Klaar voor die neukpartij onder jouw douche. Afgesproken??
Goedemorgen leukerd!
Ik ben Leontien en ik heb veel interesse in jou! Wat vind je van mijn foto? Ik zoek eigenlijk iemand om mee te gaan naar verjaardagen en zo. Maar stiekem mag je ook best wel echt in mijn bed belanden ssshhhtt. Hoor ik je dan snel?
Ik heb zondag een verjaardag!
Ga je dan mee, leukerd? Want dat heb ik je al eerder gemaild toch, dat ik af en toe begeleiding zoek voor verjaardagen. Anders gaan ze me daar proberen te koppelen of zo.. bah.
(En als je echt met mij wat wil beginnen, sta ik daar ook niet afwijzend tegenover.. ssshhht)
Leontien.
Antwoord Sander: Ja, ik doe het meestal goed op verjaardagen.Ik vind koffie met gebak altijd lekker. Jij eet zeker geen gebak, want je bent veel te mager op je foto.Beetje een anorexia type.Ik zal dan wel jouw gebakje ook  opeten. Afgesproken?? Maar wat ben ik dan van jou Leontien?? Jouw vriend of meer het dikker wordende koekiemonster??
Bij mij mag je je hart uitstorten.
Hallo Sander. Zoek je soms een fijne vrouw waar je je hart bij kan uitstorten, waar je liefde en geborgenheid bij vindt, en waar je leuke dingen mee samen kan gaan doen? Zoek dan niet verder!
Ik ben Charly, ik heb een paardenfokkerij, en zoek een lieve partner. Mail je me terug bij interesse?
Antwoord Sander:Hai Charly, leuke foto, maar ik ben niet opzoek naar een echte relatie.Meer naar een geile sexbeurt.Succes met je advertentie en met je fokkerij.
Zin om verliefd te worden.
Lieverd, ik heb zo'n zin om weer eens gruwelijk verliefd te worden op iemand.. Misschien op jou, als jij mij ook leuk vindt? Dan kunnen we ons heerlijk gaan uitleven op elkaar.. Zoek jij dat ook? Rianne.
Antwoord Sander:Nee Rianne dat geeft geen opgevuld gevoel in het kruis als ik naar jouw foto kijk.Ik word er zelf bijna depressief van.Succes verder.Misschien moet je een nieuwe foto maken als je opgewekter of lekker uitgeslapen bent.En dan lachen in de camera.
Ik ben nu wakker!
Het lijkt wel alsof ik de afgelopen 3 jaar heb geslapen, een soort van lange winterslaap of zo. Maar nu leef ik weer ten volle, tenminste dat wil ik gaan doen! Ik heb zin om leuke dingen met jou te gaan doen, lieverd, wil jij dat ook? Kus van Maron.
Antwoord Sander: Je ziet er Indiaans uit op je foto. Klopt dat Maron?? Uit Peru of zo?Je bent zeker niet lelijk maar ook niet opwindend voor mij.
Daten in de namiddag?
Dan kan ik namelijk wel. En ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Laat je even horen of dat is wat je zoekt? Sanne.
Goedemorgen, kanjer.
Heb je lekker geslapen? Ik zit nog te wachten op je antwoordje, lieverd. Ik kan namelijk in de namiddagen met je afspreken, als je dat zou willen. Maar wil je dat wel, dat is nu de vraag? Sanne.
Pffftt.. Geef eens wat terug?
Ik stak mijn nek uit door je te mailen, dat ik interesse in je heb. Ik zei er zelfs bij wanneer ik je kan zien! Maar ik krijg geen enkele reactie. Wil je dan niet vrijen met mij? Sanne.
Antwoord Sander:Zeg Sanne, hoewel jouw foto er best lekker uitziet, zijn jouw mails zwaar kut. Ik heb niet de indruk dat jij iemand bent voor een hartstochtelijke neukbeurt.
Doemaar en ik zoeken contact!
Hallo leukerd, hier een foto van Doemaar en mij. Hij wil graag een leuke man ontmoeten die met hem gaat wandelen. En ik wil ook graag een leuke vent zien, om mee op date te gaan (het liefst dezelfde leuke man, haha). Voel je ervoor om ons te ontmoeten? Renske en Doemaar.
Antwoord Sander: Jij zier er wel leuk uit op je foto, maar die lelijke hond vind ik helemaal niets.Ik ben bang dat ik die Doemaar tijdens het wandelen in een konijnenhol zal duwen, waar die niet meer uit kan komen.Dan heb ik jou alleen voor mij en ook ik kan best lekker likken hoor.Ik ben wel bang dat je mij geen mail meer terug stuurt.Eerlijk is eerlijk.
Weduwe zoekt partner.
Mijn man zaliger en ik hebben samen een onderneming opgezet. Toen hij onverwacht stierf, ben ik in mijn eentje doorgegaan. Dat doe ik al 2 jaar.
Nu wordt het tijd om ook eens om te kijken naar een nieuwe partner, dat zou hij hebben gewild. Zullen wij eens kennis maken? Ellen.
Antwoord Sander:Je bent nog een mooie vrouw Ellen, maar ik ben niet opzoek naar een serieuze relatie.Succes verder.
Hey hey Sander,
Tsja aangezien jij bij mij om de hoek woont, dezelfde interesses hebt en volgens mij ook net als ik zo snel mogelijk eens seks wilt hebben, vroeg ik mij af wanneer wij eraan gaan beginnen? Ik zal jou wat ervaring betreft echt niet telleurstellen. XXjes
Hoe geil??
Hoe geil moet ik je maken wil je wel happen?
Ik snap er niks van, ik wil nu sex en toch is dat niet zo makkelijk te regelen?
Als jij zegt waar je me verwacht dan ben ik er over een uurtje, oke?
Antwoord Sander:Lekkere foto hoor. In mijn fantasie begin ik al behoorlijk te happen.
Ik ben al te lang alleen..
Echt, ik ben al zo lang alleen, dat ik bijna niet meer weet hoe het voelt om iemand aan je zijde te hebben, een maatje, een vriend, een minnaar. Iemand die 's avonds op je wacht en wat lekkers voor je heeft gekookt. Lijkt me goddelijk. Ben je ook alleen? Chelsey.
Antwoord Sander: Nee, ik ben niet alleen en kan ook niet goed koken!!Wat ik niet begrijp is dat jij alleen bent met zo’n goddelijk lichaam.Is dit geen fake berichtje??
Wees lekker jezelf bij mij, alsjeblieft.
Dat heb ik het liefste, dat je gewoon jezelf bent, want anders merk ik het toch wel, dat je je anders voordoet.Ik ben ook altijd mezelf, dus als je me leuk vindt, laat het me dan merken! Groetje, Nine.
Ik wil je zien!
Wat heb jij een leuk profiel, zeg! Misschien pas jij wel heel erg goed bij mij en ik bij jou? Ben je online nu?
Ik had gehoopt dat je me leuk vindt!
Maar ik mocht helaas nog niks terug ontvangen van jou.
Ik weet het niet, ben ik je type dan niet? Jammer..Kusje Nine.
Antwoord Sander:Dank voor je leuke berichtje en je heerlijke foto.Je bent helaas te jong.
Klop maar aan mijn deur!
Hai, met Dora uit Emmen. Ik zoek een serieuze en liefdevolle man, die ook een kinderwens heeft. Want mijn droom voor de toekomst is om een gezinnetje te stichten. En misschien kan dat dan wel met jou?
Antwoord Sander: Doortje ik denk toch dat je op de verkeerde site zit.
Ieder leuk moment is speciaal.
Door alle ellende die ik heb gehad, heb ik echt geleerd van kleine dingen te genieten, al is het maar een mooie lucht of een heerlijk kopje koffie. Geluk zit soms in kleine dingen.
Denk jij ook zo? Misschien matchen we dan wel.Liefs, Melissa.
Antwoord Sander:Ja ik houd ook van lekkere borsten, natte kutjes en snelle auto’s.
Morgen is het woensdag.
En dat is altijd mijn "lucky day" geweest. Alle leuke dingen gebeuren altijd op de woensdag bij mij. Als jij met mij wil daten morgen, wordt het vast ook weer een "happy day". Wil je? Reageer je snel terug dan? Kus van Maryam.
Antwoord Sander: Woensdag, gehaktdag,nee dan heb ik andere verplichtingen.Wel hoop ik dat jouw lucky day lekker geil mag verlopen.
alleen nog een leuke man!
Hoi, ik ben Sandy, 35 en ik heb al best veel bereikt! Een vaste job en een mooi huisje. Nu nog een leuke man naast me op de bank, dan heb ik echt alles wat ik me maar kan wensen. Kom je bij me op de bank zitten?
Antwoord Sander:Nee Sandy, leuke foto hoor, maar je bent echt veel te jong voor mij.
Op zoek naar de juiste vent.
Hallo, ik vind jouw profiel leuk, ik zeg het eerlijk. Maar ik wil alleen met je daten, als je single bent.
Want aan een getrouwde man begin ik toch liever niet, begrijp je? Ben je single? Ik hoop dat ik wat van je hoor. Groetjes van Mia.
Antwoord Sander:Ja Mia, mijn profiel is inderdaad heel leuk. Maar als je wat beter had gelezen kon je zien dat ik geen single ben.
Man met ouderwetse klasse gezocht
Wat ik zoek is dus NIET iemand die rechtstreeks aanstuurt op het bed. Maar iemand die ruim de tijd neemt en het gezellig maakt, die respect heeft.
Een ouderwets degelijke vent, die een vrouw nog netjes kan behandelen, dat zoek ik. Ben jij zo iemand? Dan hoor ik je graag terug. Lieve groet van Selena.
Houd jij van muziek?
Want ik ben een echte muziekliefhebber, en speel zelf ook viool. Vaak wil ik naar een klassiek concert, maar altijd alleen is toch niet zo leuk. Ga je een keer mee? Kus Selena
Goedemiddag, leukerd.
Ik kom nog even terug op mijn vorige mail. Ik had je gevraagd of je een keer mee wil naar een klassiek concert, weet je nog? Ben je nog aan het nadenken?
Komende zaterdag is er een concert waar ik graag naar toe wil. Kan je dan al mee? Of is dat niks voor jou?
Antwoord Sander:Helaas kan ik zaterdag niet. Jammer want ik ben altijd te porren voor een goed stuk muziek.Hpoelijk een andere keer.Speel je goed op je viool??
Fijn dat deze site er is!
Want normaal gesproken stap ik niet zo makkelijk op iemand af, dus ik ben blij dat deze site er is.
Ik ben Amber, altijd opgewekt (nou ja, meestal dan). Ik zoek een lieverd, die van me kan houden en me waardeert. Ik hou van leuke gesprekken, samen uit eten en borrelen en nog veel meer.
Stuur je me een berichtje terug? Liefs van Amber.
Antwoord Sander: Nou Amber, ik ben ook meestal opgewekt, dus dat zit al goed.Maar ik ben zeker geen lieverd, maar houd wel van leuke gesprekken. Je foto ziet er goed uit, maar je bent nog wel erg jong.Succes verder.
Hé Sander,
Wat grappig wij wonen super dicht bij elkaar in de buurt! Als ik dat eerder had geweten had ik jou al lang een keer uitgenodigd voor een stevig potje seks! Of wil jij ook eerst weken kennismaken? XXjes
Oké Sander
Oké Sander, ik dacht jij gaat zeggen kom maar op ik neuk je wel, maar jij zegt dus gewoon helemaal niks? Kom op Sander we kunnen toch wel ergens buiten Zwolle afspreken, elkaar lekker verwennen en weer gaan! Zo makkelijk zou het toch kunnen zijn of niet?
Antwoord Sander: Zoek jij seks of erotiek??Ik droom van de erotiek, maar jij wil platvloerse seks hebben, klopt dat?Geile foto, laten we maar snel afspreken. Ik geef je mijn 06.
Hey Sander zelfde woonplaats
Hey Sander zelfde woonplaats!!! Woww! Dat is heel interessant!
Dat zou dus betekenen dat je mij wel eens heb zien lopen in Zwolle klopt dat?
Wat waren je eerste gedachte toen ik reageerde?
Zo interessant dus niet?
Zo interessant als het lijkt is het dus niet?
Kom op, jij daar en ik hier? We kunnen er nu toch wel voor zorgen dat we samen hier zijn?
Wil je weten waar je nu naar toe mag komen, of heb ik aan jou niks?
Antwoord Sander: Nee, je hebt helemaal niets aan mij!!! Ja, je hebt wel iets aan mij.Raadsel: Wie gaat liggen als hij staat en wie staat er als jij gaat liggen?
Hebben we elkaar gevonden?
Zou het niet zo kunnen zijn dat wij elkaar nu wel gevonden hebben?
De meeste mannen komen niet verder dan alleen een geil gesprek, ik wil sex en jij?
Lekker genieten tot we er samen uitgeput bij neervallen, lekker genieten van een heerlijk orgasme, daar gaat mijn voorkeur naar uit! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? En aangezien ik in de buurt van Amersfoort woon, is het alleen maar makkelijker toch?
Ja, jij bent het
Ja! Jij bent het! Met jou wil ik wel eens een feestje bouwen.
Ik ben een geile dame van 57 jaar en woon in de buurt van Amersfoort. Zoek jij iemand met ervaring en die ook nog eens extreem veel zin heeft om jou te ontmoeten?
Laat dan snel even wat horen ok? Liefs Elske.
Antwoord Sander:Zeg Elske, ik vind dat jij een rare foto hebt gestuurd. Zo’n blote poes ziet er toch niet gezellig uit. Ik bedoel het hoeft natuurlijk niet gezellig te zijn, maar dit is ook helemaal niet erotisch of zo!! Durf je je hoofd niet te laten zien??
Hoi Sander,

Als het klopt dat jij in Zwolle woont dan woon jij maar tien minuten bij mij vandaan! Hoe gemakkelijk is dat voor een erotische relatie? We zouden zelfs af en toe voor een vluggertje kunnen afspreken. Als jij dat zou aandurven natuurlijk? Knufjes
Hoi!
Wat moet ik doen om jouw aandacht te trekken? Ik ben tot alles in staat zo geil ben ik! Maar ik wil wel eens weten dat als ik zeg dat ik wil afspreken hoe snel jij bent? Sneller dan ik vast niet hè?
Antwoord Sander: Goh wat ben jij snel zeg!! Nee, sneller dan jij ben ik niet. Wel spannende foto hoor.Maar ik voel geen klik en die wil ik wel voelen.
Ik ga niet moeilijk doen
Ik ga niet moeilijk doen, ik hou van makkelijk doen eerlijk zijn en lekker doen waar ik zin in heb! Ik ben een lekkere geile vrouw, ik hou van sex op alle manieren, en zoek dan ook echt een lekkere geile man die wel raad weet met dat geile kutje van mij! Bij jou toevallig aan het juiste adres?
Antwoord Sander: Ja, je bent aan het goede adres.Ik weet van nature altijd raad met geile kutjes. Sexy foto hoor, geef me je 06, dan bel ik je.
Dominant en geil
Ja ik kan enorm dominant zijn en ik zou jou wel eens een keer willen gebruiken. Volgens mij gaat dat echt heet zijn. Jou vastbinden, verschillende opdrachten geven. Vind jij dat geil?
Antwoord Sander; Je ziet er wel behoorlijk stevig uit.Ik moet er nog even over nadenken.
Ik ga je pakken Sander
Ik denk dat als ik jou te pakken krijg jij niet weet waar je het zoeken moet! Wat zou jij willen doen met zo een lekker kutje van 52 en dan de rest wat ik nog voor je heb?
Lijkt het jou niet lekker eens spontaan af te spreken en het elkaar naar de zin te maken?
Antwoord Sander: Ik laat me graag pakken door zo’n lekker hoertje als jij. Wat een geile foto!
Waarom wachten?
Waarom wachten als het zo lekker snel kan? Ik ben zo in Den Haag als het moet dus geen smoes van het is te ver! Wat moet ik doen om jou zo ver te krijgen dat je snel met me afspreekt? Wat wil je? Ik wil sex en genieten! Hoe laat mag ik er zijn?
Als jij weet hoe geil ik ben
Hmmm, als jij weet hoe geil ik ben zou je denk ik wel naar me toe komen?
Of ben jij hier echt alleen om plaatjes te kijken? Zou jammer zijn, het lijkt me juist lekker om het samen wel te doen! En ik kan nu, zou je dat ook spannend vinden?
Antwoord Sander:Ja, waarom wachten?? Dat weet ik ook niet. Je ziet er wel lekker uit op die foto. Is dat op een strand in Nederland?
Hoi Sander
Hoi jij ook van een paar lekkere borsten om heerlijk tussen klaar te komen?
Ik heb ze voor je, en als ik jou vertel dat die borsten in de buurt van Zwolle zijn, dan kan het denk ik helemaal geweldig worden? Maar dan moet je me wel zeggen of jij het net zo ziet zitten als ik het zie zitten?
Antwoord Sander: Nou zeg, dat zijn inderdaad lekkere borsten!!Die zie ik wel zitten. Alleen kijk je wel wat dommig op je foto. Maar misschien moet ik daar niet naar kijken.
Hoi Sander.
Zoals jij misschien hebt gezien heb ik niet echt grote borsten.
Maar wel een lekker kutje, toch? Wil jij deze week eens een keer naar mij komen om dat kutje lekker te verwennen met jouw tong, jouw handen en jouw lul? Ik beloof jou dat jij er geen spijt van krijgt, ondanks mijn kleine borsten. Het liefst wil ik zo kort mogelijk chatten maar zo snel mogelijk een date.Hoe denk jij daarover?
Ik weet het ook niet meer!
Wat kan ik nu nog doen om jou vandaag lekker bij me in bed te krijgen?
Heb jij zin en heb je tijd, dan laat ik je weten waar je moet zijn en kom jij mij nu gewoon lekker verwennen? Is dat een goed idee, of durf je niet?
Antwoord Sander: Ik weet het ook niet meer.Maar ik durf wel hoor!!Wat voor een bed heb je??
Hallo Sander
ik val gelijk met de deur in huis, ik zoek een man die in Zwolle woont of er niet zo ver vandaan, ik zoek een lekkere geile wip en wil er ook weer geen wereldreis voor maken, ben ik bij jou aan het juiste adres, of ben jij hier met andere bedoelingen?
Antwoord Sander: Dat is ook toevallig!! Ik woon in Zwolle!! En ik zoek ook een geile wip!! Het moet toch niet nog gekker worden!!Je bent aan het juiste adres!!!! Alleen je foto valt wat tegen!
Wat doe ik verkeerd?
Oke, zou jij mij dan eens kunnen vertellen wat ik verkeerd doe, ik kom hier niet aan een date en jij? Is mijn foto misschien een beetje Te of niet? Daarom stuur ik hem jou zo mee, en wil ik wel eens weten wat ik moet doen om hier wel aan een date te komen?
Ben jij wel een man die het eens zou willen proberen met mij? Ik hoor het graag van je XX
Antwoord Sander:Nou XX, aan die foto van jou mankeert niets hoor. Misschien iets te veel bloot, ik bedoel misschien toch wat erotischer zonder die benen wijd uit elkaar op je ronde bed.  Ik houd persoonlijk meer van een spannend lingerie setje, dan helemaal bloot.
Hallo Sander,
Wat zullen wij eens doen? Ergens bij mij thuis afspreken of liever ergens in Amersfoort? Ik ben wel benieuwd. Kan jij ontvangen voor de seks? Ik ben echt heet, heb mijn zinnen op jou gezet en wil JOU. Dus wat doen wij nu?
Antwoord Sander: Tja, wat gaan we nu doen?? Ik kan je natuurlijk ontvangen, maar bij jou thuis is ook goed. Als je tenminste geen jaloerse hond hebt of zo.Uitdagende foto!! Ik geef je mijn 06, dan kunnen we wat afspreken. Oké??
Hallo schatje.

Ik ben op dit moment echt supergeil.Jij ook?
Ben jij al een beetje geil geworden door naar mijn foto te kijken en zou jij nu graag jouw pik in mijn kut willen schuiven? Ik ga mij nu even lekker verwennen met mijn dildo terwijl ik op jouw reactie wacht. Geile tongzoen.
Die dildo maakt overuren
Nou die dildo van mij maakt overuren zo en loopt wel heet als ik op jou moet wachten! Moet ik weer mezelf lekker gaan bevredigen of laat jij weten wel tijd en zin te hebben zodat we nu kunnen afspreken en het elkaar eens lekker naar de zin kunnen maken?
Antwoord Sander: Wel vervelend zo’n dildo die overuren maakt en warm loopt en misschien over verhit raakt. Ik proef direct brandgevaar!! Hier moet brandweerman Sander in actie komen!! Geef me jouw adres dan kom ik zo snel mogelijk langs. Wat een geile foto!!!!
Hey Sander
Hey Sander,  wil jij net als ik ook wel eens lekker te keer gaan? Ik hou van alles wat met sex te maken heeft en ik wil wel eens weten wat ik moet doen om bij jou een kans te maken?
Niets moet en alles mag, alleen heb ik wel een hele geile wens, kan ik hem vertellen of heb je sowieso geen interesse? Geile kus Sonja.
Weet je wat ik zou willen?
Weet je wat ik graag zou willen Sander? Dat ik mijn voordeur open laat staan en jij de trap op loopt naar mijn slaapkamer en dan mij heerlijk gaat likken. Lijkt jou dat ook spannend? XXSonja.
Antwoord Sander: Gevaarlijke spelletjes Sonja!! Maar Sander speelt mee hoor! Als je mij vertelt waar die voordeur open staat, kom ik je heerlijk verrassen.
Rare vraag
Misschien een beetje rare vraag om mee te beginnen maar werk jij overdag, in de avonduren of in de weekenden? Of wellicht op onregelmatige basis? Kusjes Nicole.
Wil je echt niet?
Zou toch wel jammer zijn, ik denk juist dat wij wel aan elkaar gewaagd zijn, jij en ik kunnen het vandaag denk ik nog lekker geil maken! Wat moet ik doen om jou vandaag nog lekker bij me te krijgen? XX Nicole.
Antwoord Sander: Lekkere foto Nicole. Je ziet er fantastisch uit, alleen wat te jong voor mij.
Wat moet ik doen?
Wat moet ik doen om bij jou lekker verwend te kunnen worden? Ik wil alles, maar het moet wel lekker snel en heel erg geil zijn! Ik wil niet eerst dagen praten, dus wil jij ook lekker neuken, laat me dan eens weten wat ik van je kan en mag verwachten? Kus Floortje
Ik kan dus niets verwachten?
Ik kan dus niks verwachten van jou? Mag ik dan misschien weten wat jij zoekt hier?
Toch niet alleen plaatjes kijken? Ik mag wel meer verwachten toch? Ik heb zin om alles te doen wat geil is, ik wil het stout en spannend maken, dus als we nu kunnen afspreken en lekker kunnen genieten, waarom dan niet? Liefs Floortje
Antwoord Sander:Nou Floortje, niets meer zeggen, op je bed blijven liggen en niet meer weggaan.Wat een heerlijke foto!! Wat een groot rond bed.Ik ga je heerlijk verwennen, zoals je nog nooit bent verwend.Geef me je 06, dan maken we een afspraak voor vanavond.
Wie niet waagt
Wie niet waagt, die niet wint! Ik wil jou nummer of adres zodat ik ook weet dat je serieus op zoek bent naar een geile date! Ik hou niet van wachten, en aangezien ik geen nieuwe credits koop moeten we wel weten hoe we verder kunnen gaan! Jij mag het zeggen x
Kan binnen een uurtje in Zwolle zijn, helemaal zoals jij me verwacht! Lekker sexy en geil toch?
Hoor ik nog wat?
Kan ik er vanuit gaan dat ik nu wel wat van je ga horen? Wil jij mij dan eens vertellen hoe jij het aan wil pakken? Wil jij ook snel afspreken, of wil jij niks? Ik wil alles, als het maar lekker snel kan en geil is!
Antwoord Sander:Jij gaat zeker iets van mij horen en wel nu meteen.Ik vond jouw foto niet echt aantrekkelijk, ik bedoel veel te kut naakt en zeker niet erotisch voor mij.Succes verder.
Ik weet het niet meer
Ik weet niet meer wat ik moet doen om een date te krijgen! Ik ben nu door mijn credits heen en heb nog geen date en jij? Ik kan zo in Zwolle zijn, maar dan moet ik wel weten waar! Of geef je mij de mogelijkheid om op een andere manier met jou in contact te komen? Nog beter dan praten we daar verder en spreken we af?
Toch niet geschrokken?
Je bent toch niet geschrokken van mijn foto, Wessie08? Ik geef toe dat ik er wat excentriek uit zie, maar ik vind standaard al snel saai. In bed ben ik ook alles behalve saai te noemen, krijg ik, en zoja wanneer, krijg ik de kans om het jou te bewijzen dat ik alles behalve saai ben?XXX
Antwoord Sander:Nee, ik voelde geen erotische vibe met al die kut piercings. Het ziet eruit als een rommeltje daar beneden bij jou. Zijn er echt mannen of vrouwen die dat opwindend vinden?
Ik woon ook in Zwolle
Sander ik woon zelf ook in Zwolle. Hoe kan het dat ik jou nog niet eerder heb gezien dan? Zullen wij elkaar eens een flinke beurt geven? Ik wacht op een hete, geile droomman en ik denk dat jij dit kan zijn voor mij. Zullen wij ervoor gaan zo samen? Geile kus Mandy.
Antwoord Sander: Nee Mandy, ik begrijp ook niet waarom we elkaar nog niet ontmoet hebben.Het lijkt me heerlijk om een flinke beurt van jou te krijgen.Wat een heerlijke foto heb je gestuurd. Wat een prachtige borsten heb je!!Ik heb je adres nu en kom snel langs.
Een rare vraag
Misschien een beetje rare vraag om mee te beginnen maar werk jij overdag, in de avonduren of in de weekenden? Of wellicht op onregelmatige basis? Kusjes Nicole
Wil je echt niet?
Zou toch wel jammer zijn, ik denk juist dat wij wel aan elkaar gewaagd zijn, jij en ik kunnen het vandaag denk ik nog lekker geil maken! Wat moet ik doen om jou vandaag nog lekker bij me te krijgen? Zoek je iets speciaals of zo??
Antwoord Sander: Hai Nicole, leuk berichtje. Ik werk meestal overdag en in de avonduren en soms in het weekend.Het is altijd druk in de horeca!! Spannende foto. Ik zoek een geile meid, maar niet iets speciaals op seksueel gebied. Jij wel?
Hey Sander,
Ik vond jouw profiel net en zie nu tot mijn verbazing dat wij maar een steenworp bij elkaar vandaan wonen! Nu moest ik wel reageren. Ik ben een geile dame van 47 jaar en ik zoek een discreet seksmaatje. Iemand die net als ik van passie houdt, nieuwe dingen wilt ontdekken en niet snel ergens voor terugdeinst. Ben jij die sexy en ietwat rijpere man? Liefs x
Half zo geil
Hmmm als je maar half zo geil zou zijn als ik nu ben, dan had je vast wel wat laten weten!
Wil je me niet of durf je het niet aan? Ik wil wel, en ik durf het ook zeker aan om gelijk wat af te spreken, dus laat maar weten wat jij in petto hebt? Liefs x
Antwoord Sander: Lieve x, ik proef uit je woorden dat je er wel zin in hebt.Nu ben ik wel toevallig die sexy en wat rijpere man die jij zoekt en jouw foto ziet er niet verkeerd uit, dus waar wachten we eigenlijk nog op?? Komende vrijdagavond zou ik kunnen afspreken.Geef me je 06 maar.
Hoi Sander
Het wil echt niet lukken hier.
Ik heb al een paar mannen aangesproken maar meestal krijg ik te horen dat ik niet het type vrouw ben waar zij naar op zoek zijn.
Ik denk dat zij gewoon niet durven te zeggen dat ik te dik ben :(
Lieve Sander, ik weet dat ik niet slank ben en ik weet ook dat ik geen grote borsten heb.
Maar is dat een reden dat ik niet mag genieten?
Ik woon ook in Zwolle en jij bent mijn laatste hoop want als jij niet wilt verwijder ik mijn profiel.
Ik heb niet zo heel veel bij mijn profiel ingevuld maar ik ben geen saaie vrouw in bed, dat kan ik jou beloven.Ik weet hoe ik een man moet laten genieten, ik weet wat een man fijn vindt.
Mag ik alsjeblieft een dezer dagen eens naar jou komen Sander? XX
Ik ben te mollig?
Ik ben te mollig voor je of wat is de reden dat je me niks laat weten? Ik heb toch ook recht op een lekkere geile beurt of niet dan? En is het dan teveel gevraagd of je naar me toe kan komen om me lekker te neuken? Een keer is al goed en ik zou er alles aan doen om je er rijkelijk voor te belonen oke?Stuur je me een berichtje terug Sander? XX
Antwoord Sander:Ja, je bent veel te dik. En ook nog veel te jong.
Hey daar,
Ik ben een hete dame die stiekem heel erg dicht bij jou in de buurt woont. Heb jij interesse om eens een afspraakje te maken met mij? Ik zag jouw voorkeuren en ik kreeg het daardoor direct heet. Daar moeten wij toch iets mee doen he? Of vind jij mij niet aantrekkelijk genoeg? Ik durf al.
xx
Jij durft dus echt niet?
Heb ik weer de verkeerde te pakken? Of mijn andere berichtje niet gezien?
Dan vraag ik het nu nog een keer, wil je me neuken of niet? Als jij zegt waar ik heen moet, dan weet jij niet wat je mee gaat maken! Deal?
Antwoord Sander: No deal.
Hou jij net zo van sex als ik?
Als dat zo is dan ga jij mij denk ik wel vertellen waar je me wilt hebben? Bij jou in Ede of bij mij net iets verder op in Barneveld? Hmmm, als we wat willen is het denk ik wel lekker snel te regelen of heb ik het verkeerd? Kus Lianne
Ik heb het dus duidelijk verkeerd!
Wat kunnen we doen om wel snel samen te komen, jij zegt waar je zin in hebt en ik doe het voor je! Ik kan nu, ik kan naar jou komen en jij mag naar mij komen! Ik bijt niet, ik wil alleen even lekker samen klaarkomen, is dat dan teveel gevraagd? Kus Lianne.
Antwoord Sander:Hé Lianne, wat jammer maar ik woon nu enige tijd in Den Haag.Dat wordt een beetje ver naar Barneveld.Wel jammer want ik ben gek op eieren.Geile foto hoor!!
Hoi Sander
Als jij daadwerkelijk in Zwolle woont en snel tijd voor mij hebt, gaan wij er dan niet gewoon eens wat van maken? Ik heb wel zin in een beurt! Dus, wanneer gaan wij ervoor?Lieve zoenen
Antwoord Sander: Jammer dat ik je niet eerder heb ontdekt want je foto ziet er heerlijk uit.Ik woon nu tijdelijk in Den Haag en dat wordt wat ver voor mij.Geile kus Sander.
Sander 
Jij bent een man naar mijn hart, helemaal mijn type. Iemand waar ik het zeker mee zou kunnen vinden. De vraag is echter, vind jij mij aantrekkelijk genoeg om mij een kans te geven jou te bewijzen wat ik allemaal aan kan op seksueel gebied? Ik hoop het wel! Kusjes Vera.
Ik hoop het nog steeds
En ik hoop het nog steeds, als zakt me de moed wel steeds verder in mijn schoenen, wat wil je nou als ik vragen mag?Je laat zo een geile wip toch niet aan je voorbij gaan of wel dan? XXVera.
Antwoord Sander:Uitdagende foto Vera, maar je bent echt veel te jong!!
Hoi Sander,
Raad jij eens wat mijn favoriete standje is? Als jij het goed heb mag je het snel met mij uitproberen! Afgesproken?? Wij wonen in dezelfde omgeving dus kom jij snel achter mij staan!! Het lijkt me heerlijk om die geile pik van jou in mijn kontje te voelen.Kusjes,Erica
Oké Sander
Oke, wil je maar gewoon direct laten weten waar in Emmen je te vinden ben??? Ik woon in Hoogeveen, dat is toch vlakbij? Geef me je mobiele nummer. Geile tongzoen Erica.
Antwoord Sander: Nee Erica, dat wordt niets tussen ons.Die foto van jouw kont valt in de buiten categorie en die berg is echt te stijl voor mij.
Niet te laat?
Hopelijk ben ik niet te laat en heb jij nog geen seksmaatje gevonden? Ik woon namelijk zo dichtbij Ede, Sander, dat ik toch minstens een kans wil krijgen om jou te laten kreunen.
Ben jij in voor een rollenspel? Ik zou daar best wel wat mee willen experimenteren namelijk, maar ik wil ook voor andere hete dingen gaan.Knuffels
Ben ik dan jammer genoeg toch te laat?
Of wilde je me net laten weten waar we elkaar kunnen zien?
Ik heb een verrassing, ik ben onverwachts alleen, en kan nu dus afspreken!
Zou jij nu misschien in de gelegenheid zijn naar me toe te komen?
Antwoord Sander:Ben altijd in voor een spannend rollenspel. Maar ik wil wel de koning zijn en niet de ondergeschikte lakei. Je ziet er trouwens wel heel normaal uit op je foto.Dat spreekt me wel aan.Zullen we ergens in de bioscoop afspreken??Dan trakteer ik op popcorn.
Hoe moeilijk kunnen we doen Sander ?
Ik vraag me wel eens af waarom er mannen zijn hier als ze toch niks willen?
Ik zoek een leuke/lekkere man uit Ede of in de buurt waar ik me eens helemaal bij kan laten gaan! Ik denk dat ik aan jou wel een goeie heb, of heb ik het weer mis?
Alleen foto’s kijken?
Ik heb er dus weer een te pakken die alleen geile foto's kijkt?
Wel jammer, ik denk dat wij het wel lekker geil kunnen hebben samen, maar goed dan moet ik wel weten wat ik daar voor moet doen? Neem aan dat jij me wel wilt zeggen waar je bent, zodat ik lekker naar je toe kan komen om mezelf te bewijzen?
Antwoord Sander: Ja, ik ben van de foto’s. Zou je er nog een paar kunnen sturen? Een zonder die vibrator. Ik bedoel als ie er net uit is.Oké ?
Sander ik vind het geweldig
Sander ik vind het geweldig om jou hier te treffen. Jij bent namelijk volledig mijn type! Ik weet zelf wel dat ik en 65 ben en dan nog wat te dik ook nog, maar dat wilt niet zeggen dat ik niks te  bieden heb aan jou wel?Dus, wat denk je? Ga ik een eerlijk kans van jou krijgen?
Antwoord Sander: Nee met zo’n foto krijg je helaas geen kans.
Sander wat wil jij?
Sander zeg jij eens waar jij iets wilt gaan drinken met mij om kennis te maken en waar wij daarna naartoe gaan om te neuken. Bij jou of bij mij. Of kan jij niet ontvangen?
Of houd jij niet van vrouwen in sexy lingerie die jou een heerlijke pijpbeurt willen geven?
Wil jij mij niet helpen uitkleden om daarna samen onder de douche te gaan?
Mag ik niet wijdbeens op bed liggen zodat jij mij kan beffen?
Van alles in petto
Sander ik heb van alles voor jou in petto en jij laat helemaal niks horen? Is dat een nee ik heb er geen zin in, of moet ik even wachten en geduld hebben omdat jij nog niet toe bent gekomen om mij antwoord te geven?
Antwoord Sander:Een hele aantrekkelijke verschijning op je foto. Maar dit is weer een echt nep bericht!! Jammer, maar ik trap hier niet in!!
Mag ik jou iets vragen?
Mag ik jou snel iets vragen? Woon jij echt in Zwolle en ben jij nog steeds zoekend naar een seksmaatje? Ik wil jou heel erg graag eens flink onder handen nemen en sta er al voor te springen! Dus, gaan wij eraan beginnen?
Mag ik wat weten?
Mag ik van jou misschien eens weten wat je zou doen als je mijn rijpe kutje te pakken krijgt? Ik weet wel raad met jouw pik, weet alleen niet wat ik moet doen om ervoor in aanmerking te komen om hem lekker te verwennen?
Antwoord Sander:Mag ik jou iets vragen of liever weten, wat jij allemaal met die grote pik van mij kan gaan en wil doen??Hij houdt wel van verwennen en wordt nu al groter en dikker bij het idee alleen al.Wat een zinneprikkelende foto heb je gestuurd, maar hoe oud ben je eigenlijk?
Hoi Sander
Ik wil het NU weten. Zoek jij ECHT seks? of zoek jij iemand die alleen maar hete verhaaltjes wilt gaan vertellen? Ik wil het lekker met jou gaan hebben. Ik wil jou neuken. Jij weet toch dat jij en ik het leuk gaan hebben? Kijk maar eens even naar mijn voorkeuren die zijn bijna hetzelfde als jouw voorkeuren. Dus, wij wonen bij elkaar om de hoek, zoeken beiden seks.....moeten wij daar niet iets mee doen?
Oke, wat wil je dan?
Als jij mij nu dan een geil voorstel doet dan komt het toch ook goed?
Zeg maar waar je bent, ik kom er aan en laat je eens lekker genieten, of durf je niet?
Antwoord Sander: Wat een mooie foto op dat paard.Alleen kan je zo nooit echt rijden.Wel op mij natuurlijk, maar niet zo open en bloot in de manege denk ik.Of toch wel?
Nu of nooit Sander ?
Ik wil hier niet eerst een heel verhaal gaan ophangen en dan uiteindelijk nog niets doen, ik wil een date regelen op zeer kort termijn! Wil jij dat ook dan wordt het interessant, wil jij niet dan houd het op en moet ik verder zoeken! Kus Lisa.
Ik heb haast
Ik heb haast ja, en daarom ben ik er ook weer! Zeg je nu weer niks dan gaat het over, maar ik kan het toch nog wel een keer proberen?
Wat moet ik doen om jou zo snel mogelijk lekker bij mij in bed te mogen ontvangen?Kus Lisa.
Antwoord Sander:Mooiie Liisa, wat een schitterende foto. Ben jij een fotomodel of zo? Of is dit toch gewoon een fake berichtje?
Snap jij het nog?
 Ik niet, ik weet niet meer wat ik nou moet doen om wel een lekkere vent aan de haak te slaan! Denk dat mannen bang zijn dat ik een relatie wil of zo, maar ik ben alleen op zoek naar sex in Den Haag of er in ieder geval in de buurt! Zou jij het eens aandurven om het samen met mij eens lekker geil en spannend te maken? Laat maar weten! XX
Zo erg is het toch niet?
Zo erg is het toch niet om het samen even lekker te regelen? Ik kan en wil alles voor je zijn, ik wil nu afspreken en het jou naar de zin komen maken, dus kom maar op, waarom niet? XX
Antwoord Sander:Nee hoor dit is helemaal niet erg. Misschien dat je eerst eens even een lekkere foto van jezelf kan sturen, dan weet ik tegen welke kut ik sta te praten.
Ben je al lekker geil?
Ik heb een paar geile foto's voor jou in de aanbieding Sander.
Even als opwarmertje voor wat er gaat komen. Tenminste als jij open staat voor een leuke ontmoeting met een geil einde?
Ik hoop dat jij wel van kinky houdt?
Ik heb daarin namelijk nog veel wensen en tsja, ik heb jou ook het een en ander te bieden. Dus, als jij het wel zou zien zitten met mij, dan komen wij er wel.
Wanneer heb jij ergens een gaatje vrij voor een spetterende kennismaking?
Antwoord Sander: Het komt nu even slecht uit. Dus helaas geen afspraakje.
Hey Sander,
Wil jij snel eens aan mijn doosje komen likken? Of heb jij liever dat ik alles dan eerst helemaal afscheer? Is voor mij geen punt hoor haha doe het graag voor een befbeurt. Ik kom trouwens zelf uit Zwolle dus ken er mijn weg wel. Waar woon jij ergens? Xjes
Het is niet erg
Het is niet erg als je niet laat weten waar je woont, we kunnen ook ergens anders afspreken als dat voor jouw gevoel beter is? Zeg het maar, waar wil je me hebben en wanneer? Xjes.
Antwoord Sander:Ik ben voorlopig niet in de gelegenheid om afspraken te maken. Bedankt voor je berichtjes.
Hoi hoi Sander.
Stoute ideetjes heb ik zat, alleen nu nog een man vinden die wil weten wat ik in gedachten heb.
Ik zal een paar hints geven
.-3 personen
-slikken       
-zwembad
-scheren.
Ik woon niet ver bij Zwolle vandaan en als jij jou wilt laten verrassen zeg ik, grijp deze kans. Durf jij?
Je durft niet
Je durft het niet he? En als jij mij even laat weten wat voor jou wel lekker geil en spannend is? Dan doen we het toch op jouw manier, ik ben heel makkelijk en pas me wel aan jou aan oke?
Antwoord Sander: Nee, ik durf niet. Ben getrouwd en wil mijn vrouw en mijn vriendin niet teleurstellen.Wel lekkere foto hoor.
Wat ben jij aan het doen?
Wat ben jij deze dag aan het doen? Ik zit hier maar thuis te vervelen en ben me toch geil...
Vind jij het goed als ik langs kom? Want ik moet wat doen met mijn seksuele frustratie.
Waar in Zwolle moet ik heen komen?
Mijn adres
Je kan ook naar mij komen hoor moet ik je mijn adres geven?
Antwoord Sander: Geef je adres maar.
Ik lig hier maar
Ik lig mij hier maar te vervelen en te vervelen en te vervelen. Pfff..
Ik wil neuken, neuken en nog eens neuken. Please Sander, heb jij even tijd voor een hete neuk sessie? Ik woon vlakbij, dus je kunt hier zo zijn!
Ja of nee?
Ik blijf het niet vragen en helemaal niet omdat ik niet weet wat je met me zou willen doen?
Wat zeg jij van een spontane ontmoeting en dat we dan wel zien waar en of we sex hebben? Voelt dat dan beter? Wil je het me even snel laten weten? Ik ben geil en ik wil zo snel mogelijk neuken, snap je?
Antwoord Sander: Ik snap je wel, maar ik ben er niet.
Ruimdenkend?
Misschien een hele gekke vraag maar ben jij een ruimdenkende persoonlijkheid als het om de seks gaat? Ik hoop stiekem dat jij wel eens flink geneukt wilt worden en dat jij niet afgeschrikt word door spanning en avontuur. Kennismaken?
Antwoord Sander: Hoe ruim moet ik denken??
Wat moet ik doen om bij jou lekker verwend te kunnen worden?
Ik wil alles, maar het moet wel lekker snel en heel erg geil zijn! Ik wil niet eerst dagen praten, dus wil jij ook lekker neuken, laat me dan eens weten wat ik van je kan en mag verwachten?
Ik kan dus niks verwachten van jou?
 Mag ik dan misschien weten wat jij zoekt hier? Toch niet alleen plaatjes kijken? Ik mag wel meer verwachten toch? Ik heb zin om alles te doen wat geil is, ik wil het stout en spannend maken, dus als we nu kunnen afspreken en lekker kunnen genieten, waarom dan niet?
Antwoord Sander:Hele erotische foto, maar ik ben voorlopig niet in staat om afspraakjes te maken.Jammer hè?? Ja, vind ik ook.Wie vond dat ook? Oh ja ik natuurlijk.Jij ook??
Ik ben geil
Ja ik ben geil, en het allerbelangrijkste is dat ik ook gewillig ben! Ik weet niet wat er met de mannen aan de hand is hier, maar of ze willen niet of ze durven niet?
Ik durf wel, en ik wil ook! Ik kan jou misschien wel overhalen eens geile sex met mij te hebben?
Antwoord Sander: Ja jij bent een geil sletje, dat zie ik meteen op je foto. Maar veel te jong!!
Hallo Sander.
Ik vind jou een heerlijke man. Ik zou het dan ook echt helemaal top vinden om eens te mogen neuken. Om jou in verschillende standjes te voelen en proeven. Waar heb jij behoefte aan en wat zou jij allemaal wensen? Ik ben heel erg nieuwsgierig en bereidwillig. Kussen
Antwoord Sander: Jammer, maar je bent echt nog veel te jong.
Kan je  mij uitleggen
Kan jij mij eens uitleggen hoe het komt dat als wij zo dichtbij wonen wij nog steeds niet samen hebben liggen vrijen? Ik had jou trouwens nog niet eerder gezien hier, maar het lijkt mij geweldig om wel eens langs te komen. Kan jij gemakkelijk ontvangen? Dikke kus Tecla
Oke, ik hoor niks van je?
Waarom niet? Geen interesse of ben ik gewoon te ongeduldig?
Ik wil niet nog langer wachten, ik ben in een geile bui en daar wil ik zo snel mogelijk wat mee doen! Wat wil jij? Zou jij het aandurven om het met mij zo snel mogelijk eens te proberen?
Antwoord Sander: Lieve, mooie Tecla. Heb je mijn profiel niet gelezen??Je weet dan toch dat ik te oud ben.Succes verder, maar reageer wel op iemand als je zijn leeftijd weet.
Hoi Sander
Ik zag je profiel en je deed mij wel iets. Ben je net als ik op zoek naar seks dan zou ik het fijn vinden als ik ook even met je kon kennismaken. Zo ver zitten wij niet van elkaar dus hoe had je het in gedachten? Kus kus
Je hebt dus niet echt iets in gedachten?
Kom op Sander we kunnen het samen toch wel lekker geil maken?
Wil je het dan buiten de site om regelen? Maar niet gelijk afspreken, laten we dan eerst even bellen?
Antwoord Sander: Bedankt voor je berichtje. Als ik weer terug ben in Nederland, wil ik graag met je afspreken.Geef me je 06 nummer, dan neem ik contact op.
Samen spelen?
Kunnen wij eens een keertje samen spelen? Ik vind het erg spannend en ben dol op alles wat met seks te maken heeft, maar heb nooit een seksmaatje gezocht. Zeker niet in Den Haag waar ik gewoond heb haha. Maar, misschien is dit de beste stap naar een spannende flirt en wie weet meer. Durf jij dit met mij aan? Ik kan trouwens ontvangen.
Antwoord Sander:Te gekke foto!! Maar helaas ben ik de komende weken in het buitenland.
Mijn sterrenbeeld zegt genoeg
Mijn sterrenbeeld zegt genoeg over me en het klopt ook nog, ben jij niet bang om deze leeuwin te temmen of een mee te maken wat ze allemaal met je kan doen, dan moet je stoppen met zoeken en me de kans geven om me te bewijzen!
Kom jij net zoals ik uit de omgeving van Ede en ben je een man met ballen dan kunnen wij het samen wel eens spannend maken denk je niet?
Als je ballen hebt
Als je de ballen hebt, dan zeg je nu waar je woont zodat ik weet waar ik heen moet rijden als ik NU de auto in stap! Ik zoek iemand die mij kan temmen en jij leek mij wel geschikt daarvoor maar goed de eerste stap moet je natuurlijk zelf zetten dus kom maar op met je adres, akkoord?
Kan ik de TomTom inschakelen of moet ik wachten?
Antwoord Sander: Ik ben bang dat jouw TomTom mij op dit moment niet kan vinden in het oerwoud van Suriname. Maar als ik weer in Nederland terug ben, kan je hem(die 2x Tom) rustig inschakelen om mij te vinden. Oké??
Hoi Sander
Houd jij ook van een paar lekkere borsten om heerlijk tussen klaar te komen?
Ik heb ze voor je, en als ik jou vertel dat die borsten in de buurt van Arnhem zijn, dan kan het denk ik helemaal geweldig worden?
Maar dan moet je me wel zeggen of jij het net zo ziet zitten als ik het zie zitten?
Ik wil het zo graag
Ik wil het zo graag, alleen als jij niks zegt komt het er ook niet van he?
Samen lekker genieten en doen waar wij zin in hebben? Wat wil je dat ik nu doe?
Kom ik naar jou, jij naar mij of weet jij een spannende plek in Ede waar we sex kunnen hebben?
Antwoord Sander:Ik weet heel veel spannende plekjes. Ik geef je de coördinaten op en jij springt in je auto, toets die in en rij naar mij toe. Goed idee?? Wel spannend hè??
Spontane meid zoekt vrijgezelle vriend.
Het is er nooit van gekomen, omdat ik altijd met de paarden bezig was. Maar ik ben nu 35, dus het wordt wel tijd, vind ik, om een leuke, vrijgezelle vriend te vinden. Wat denk je, gaan wij het proberen samen? Donna.
Antwoord Sander: Nee Donna, wij gaan het niet proberen. Deze gezel is niet vrij.


Uit: https://sandersoetra-sexting.jouwweb.nl/kama-sutra



Reacties